Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
osigurana za 9 života

Život nakon smrti Lagerfelda: Njegova mačka i dalje uživa u nezamislivom luksuzu

Foto: Instagram
1/4
27.09.2019.
u 07:00

Ljubimica preminulog dizajnera, Choupette Lagerfeld, nedavno je proslavila 8. rođendan, a tom prigodom u njezinom apartmanu priređena je i raskošna proslava.

Više od pola godine prošlo je otkako je modni svijet potresla vijest o smrti Karla Lagerfelda. Odlazak njemačkog dizajnera koji je više od tri desetljeća bio na čelu Chanela potresla je ljubitelje mode, a posebno neutješna bila je njegova mezimica Choupette Lagerfeld koja je nedavno proslavila osmi rođendan. Tom prigodom u njezinom apartmanu priređena je i raskošna proslava.

Predivna mačka nebeskoplavih očiju bila je Lagerfeldovo najvoljenije biće, a koliko mu je značila potvrđuje i neviđeni luksuz u kojem je uživala.

Zarađuje milijarde

Doduše, uživa i dalje jer se slavni dizajner pobrinuo da je osigura za svih devet života. No ne oslanja se Choupette samo na nasljedstvo jer već godinama sama zarađuje i to iznose kakvima se ne mogu pohvaliti ni najveći svjetski modeli. Pretpostavlja se da godišnje zaradi više od četiri milijarde dolara što joj je svakako dovoljno da nastavi s raskošnim stilom života na koji je navikla.

U modni svijet se otisnula sa samo godinu dana kada je prvi put pozirala u rukama supermodela Laetitije Caste pokraj Eiffelova tornja u Parizu. Nakon toga zaredali su se editorijali za prestižne svjetske magazine, a poput prave zvijezde Choupette je imala na raspolaganju baš sve; privatnog vozača, osobnog kuhara koji joj spravlja najslasnije delicije od probranih namirnica kao što su rakovi, dimljeni losos i kavijar, pa čak i dvije sluškinje.

Foto: DPA/Pixsell

Luksuzan život

– Češlja se četiri puta dnevno i nikad ne smije biti sama. Jedna sluškinja je uvijek uz nju. Dok je jedna pazi, druga zapisuje sve njezine radnje i objavljuje fotografije na društvenim mrežama – otkrio je svojedobno dizajner. Mačku je toliko volio da je jednom prigodom čak izjavio kako bi je rado oženio. Osvojila ga je svojim stavom i elegancijom, a upravo je ona bila inspiracija nekih njegovih kolekcija.

– Još uvijek ne postoji mogućnost braka ljudi i životinja... Nikada nisam mislio da ću se toliko zaljubiti u jednu mačku. I sam jako sličim na nju, mi smo poput starog para – govorio je Lagerfeld kojem je njegova ljubimica u ožujku ove godine ‘posvetila’ kolekciju odjeće i modnih dodataka #RIPDaddy, a prihod od prodaje namijenila je skloništu za napuštene životinje u Kaliforniji. Choupette je prava senzacija i na društvenim mrežama, a samo na Instagramu prati je više od 283 tisuće ljudi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Choupette Lagerfeld (@choupettesdiary) on

Komentara 1

PR
prajdali100
07:58 27.09.2019.

He he he nije lak mačji život.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije