Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobila brojne komplimente

Žanamari se fotkom u vrućoj kombinaciji prisjetila ljeta, pratitelji: 'Nismo bili spremni na ovo'

Foto: Instagram
1/11
13.01.2023.
u 21:00

Žanamari je podijelila fotografiju na kojoj je pozirala okrenuta leđima kameri te se uputila u more. Glazbenica je pozirala u jarkom žutom badiću s raspuštenom kosom, a ovom je pozom istaknula svoje obline.

Pjevačica Žanamari Perčić sa svojim je pratiteljima podijelila kako jedva čeka povratak viših temperatura te sezonu kupanja, odnosno ljeto, a to je učinila fotografijom snimljenom tijekom toplijih dana. Žanamari je podijelila fotografiju na kojoj je pozirala okrenuta leđima kameri te se uputila u more. Glazbenica je pozirala u jarkom žutom badiću s raspuštenom kosom, a ovom je pozom istaknula svoje obline

- Vratite me natrag - napisala je Žanamari u opisu fotografije, a u komentarima su joj pratitelji uputili brojne komplimente."Wow", "Uzbuna za vrućinu", "Živiš svoj najbolji život", "Prikaz savršenstva", "Kakva sjajna figura", "Izgledaš super", "Nismo bili spremni na ovo", "Jako lijepo i seksi", "Ti si ljudska bomba", "Savršenstvo od glave do pete", "Apsolutno predivna", pisali su joj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Žanamari (@zanamari)

Inače, Žanamari na Instagramu pravi više od 194.000 ljudi, a s pratiteljima je nedavno podijelila fotografiju na kojoj je pozirala bez grudnjaka. Perčić je pozirala u uskoj haljini na kojoj joj je dekolte bio prekriven trakicama, no i dalje se može vidjeti da ne nosi grudnjak. 

- Pozdrav djevojkama koje se u posljednje vrijeme ne osjećaju dobro, ali svaki dan ustaju i odbijaju prestati. Ostanite jake, kraljice - napisala je tada  uz fotku. Glazbenica često dijeli i izazovne fotografije iz teretane.

VIDEO Intervju princa Harryja: 'Meghan je žrtva zlostavljanja zbog rase, a Kate je bila protiv Meghan'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije