Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
imaju dvoje djece

Znate li tko je ovo? U RTL-ovom showu našla je ljubav svog života, pa se povukla iz javnosti

Foto: Instagram
1/13
13.01.2023.
u 16:17

Gordana je s Adamom za kojeg se udala nakon showa dobila dvoje djece, ali osim toga o njihovom životu se jako malo zna.

Gordanu Kromer gledatelji su upoznali u prvoj sezoni RTL-ova showa 'Brak na prvu', a ova se bivša kandidatkinja nakon showa povukla iz javnosti. Gordana je s Adamom za kojeg se udala nakon showa dobila dvoje djece, ali osim toga o njihovom životu se jako malo zna.  
Bivši natjecatelji RTL-ovog showa "Brak na prvu" Gordana i Adam Kromer dobili su drugog sina prošle godine u veljači, a sretni vijest i fotografiju bebe na Instagramu je podijelio Adam i otkrio koje su neobično ime dali sinu.

Foto: Instagram screenshot

- Naš se univerzum proširio sa još jednom članom obitelji...mali Kael je došao na svijet. Moja hrabra ratnica @gordanakromer i mali su super - napisao je Adam koji s Gordanom ima i sina Noela, a Goga ima sina i iz prijašnjeg braka.  Par se upoznao na snimanju showa 'Brak na prvu', ali ih stručnjaci nisu spojili u par tijekom snimanja. Gordana je u showu bila 'udana za Dejana Vukobratovića, a Adam "oženjen" Nikolinom Tutić.

Foto: Instagram screenshot

Adam i Gordana su se počeli družiti pred kraj showa, a nastavili su i nakon snimanja i ubrzo su shvatili da između njih postoji nešto više od prijateljstva i postali su par, a ubrzo je uslijedio i zajednički život i prinova. Prije više od godinu dana preselili su se u Zadar gdje su se prošlo ljeto i vjenčali na pješčanoj plaži uz zalazak sunca, a na vjenčanju je bilo tridesetak osoba.

VIDEO Biste li ga prepoznali? U prvom Big Brotheru je osvojio milijun kuna, a danas vodi drukčiji život u inozemstvu

 

Komentara 2

DU
Deleted user
09:07 14.01.2023.

Svi mi nekako, ali kad se slikamo, trudimo se biti donekle in i u skladu sa zahtjevima vremena...... Mlada gospođa na slici izgleda poispijano, ko da su je vještice sisale, a čini mi se da joj ni higijena u momentu slikanja nije bila na nivou...... To je za privatni album, nikako za javnost. Kritika je dobronamjerna, nije s namjerom vrijeđanja već edukativnog karaktera prvenstveno za osobu na slici, a onda i za ostale koji si ponekad dozvoljavaju da takvi izađu na ulicu ili čak odu u trgovinu.

DA
Daniel05041986
19:10 13.01.2023.

Što je to

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije