Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UŽASAVA SE

Naš glumac o tragediji Baldwina: 'Svaki put kad povlačim okidač, nije mi svejedno. A često ga povlačim'

Foto: Profimedia/Facebook kolaž
1/7
22.10.2021.
u 14:56

- Užasno se bojim akcijskih scena gdje pucam, tučem i bodem. Jer mi je ideja da nekome padne dlaka s glave zbog moje nesmotrenosti užasavajuća. Mene su samog par puta ozlijedili u takvim scenama - napisao je Asim Ugljen.

Zagrebački glumac Asim Ugljen (38) na Facebooku se osvrnuo na tragediju koja se danas dogodila u Americi na snimanju filma "Rust" u kojem je glumac i producent Alec Baldwin (63) iz vatrenog oružja usmrtio snimateljicu Halynu Hutchins te ranio redatelja Joela Souzu.

- Jako, jako puno puta sam pucao u scenama. Baš puno. I tukao se. I nikad, ali nikad mi to nije bilo ugodno. Užasno se bojim akcijskih scena gdje pucam, tučem i bodem. Jer mi je ideja da nekome padne dlaka s glave zbog moje nesmotrenosti užasavajuća. Mene su samog par puta ozlijedili u takvim scenama. Imam uništene živce na palcu desne ruke zbog greške u sceni. I znam da je čovjeku koji mi je to slučajno učinio i dan-danas neugodno zbog toga. Ovo što se dogodilo Alecu Baldwinu je moj najveći profesionalni strah. I svaki put kad povlačim okidač, nije mi svejedno. A često ga povlačim. Requiescat in pace - napisao je Asim. 

 

U komentarima mu se zatim javila i kolegica Dora Lipovčan, koja je prepričala nezgodu koja joj se dogodila na probio jedne predstave. 

- Nikad neću zaboraviti kako sam na probi odvalila Vandu Winter martensicom u glavu na jednom gostovanju, prednji kružni u punoj snazi i brzini… To je i bilo u koreografiji samo se ona trebala sagnuti, a ja sam kriva jer smo markirale na probi pa nije bilo u pravom tempu… U svakom slučaju, ni 15 godina nakon toga me nije napustila grižnja savjesti zbog tog incidenta a ona pukom srećom nije dobila potres mozga i to dva sata prije predstave … Nikad neću zaboraviti kako sam se skamenila kad se to dogodilo, pa ne mogu ni zamislit slicnu situaciju di je još i oružje u igri - napisala je Dora.

Podsjetimo, Ugljen je prije sedam godina glumio zapaženu ulogu u filmu "Broj 55" Kristijana Milića, kojeg mnogi smatraju najboljim filmom o Domovinskom ratu. 

VIDEO: Sanja Doležal otkrila je li joj draža 'Košulja plava' ili 'Za dobra stara vremena' 

 

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar Vakserčina
Vakserčina
15:42 22.10.2021.

Koji je sad ovo "naš" glumac?? Pamti li ga tko iz nekog akcijskog filma di se pucalo?

ZB
Zoki-Bijela
15:18 22.10.2021.

Glumac.. Da mora od glume zivjeti nebi imao sta jesti.

Avatar gulag
gulag
15:50 22.10.2021.

On pucao!?? Ko bi njemu dao takvu ulogu! On može dobiti samo ulogu nekog klošara koji na ulici skuplja ćikove...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije