Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA NA SETU

Alec Baldwin tri sata prije nesreće bio je vrlo nervozan, požalio se i supruzi: 'Iscrpljujuće je'

alec baldwin
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/11
22.10.2021.
u 13:18

Baldwin je imao ozbiljan izraz lica te je nosio prljave čizme, traperice, prsluk i šal oko vrata. U jednoj je ruci držao kaubojski šešir, a u drugoj jaknu te je svojim obožavateljima otkrio kako se osjeća.

Glumac Alec Baldwin (63) prije nego se dogodila strašna nesreća na svojem je Instagram profilu podijelio s obožavateljima kako izgleda snimanje. Naime, glumac je podijelio objavu u kojoj pozira ispred dvije prikolice te je bio obučen u kostim. Baldwin je imao ozbiljan izraz lica te je nosio prljave čizme, traperice, prsluk i šal oko vrata. U jednoj je ruci držao kaubojski šešir, a u drugoj jaknu te je svojim obožavateljima otkrio kako se osjeća. „Vraćam se na posao. Je*ote… iscrpljujuće je“, napisao je glumac uz objavu na kojoj je bio vidno umoran.

Jučer je i njegova supruga Hilaria (37) podijelila fotografiju na svojem Instagram storyju. Pokazala je kako ona i suprug komuniciraju preko videopoziva, a na fotografiji glumac ima podočnjake te se vidi da je iscrpljen.

Foto: Instagram screenshot
Ubrzo nakon te objave dogodila se nesreća na setu filma 'Rust' u kojoj je ubijena snimateljica Halyna Hutchins i ranjen redatelj Joel Souzu, a glumac je pucao iz pištolja rekvizita.

VIDEO Strašna tragedija: Glumac Alec Baldwin na filmskom setu pucao iz rekvizita i ubio snimateljicu te ranio redatelja

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar loka
loka
14:48 22.10.2021.

Što uopće na filmskom setu ima raditi bojeva municija ??totalna idiotarija.

Avatar southman
southman
15:13 22.10.2021.

Ua iscrpljenu osobu jako dobro gađa !?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije