Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Zagreb se sinoć po drugi put zaljubio u šarmera Erosa Ramazzottija

eros1
Foto: Željko Lukunić/Pixsell
1/2
08.11.2009.
u 10:54

– Moja ljubav prema Ramazzottiju potječe još iz djetinjstva kad smo prijateljica i ja ljeti čekale da nam Talijani dođu na more i nadale se da će nas koji zgodni pogledati - rekla je na koncertu Marijana Batinić

Romantične duše sinoć su u zagrebačkoj Areni puna dva sata uživale u glazbenoj rapsodiji 46-godišnjeg talijanskog glazbenog romantika Erosa Ramazzotija koji je u sklopu svoje svjetske turneje nedavno započete u Riminiju posjetio i hrvatsku metropolu. Besprijekoran Erosov vokal i opijajuće balade oduševile su brojnu publiku koja je nakon punih 20 godina imala priliku ponovo uživo vidjeti nastup talijanskog slavuja. Veliki koncert slavnog glazbenika nije htjela propustiti ni HTV-ova voditeljica Nevena Rendelli koja je odrastala uz Erosove ljubavne balade i ovaj put odlučila spojiti posao i užitak. 

– Trebala bih s Erosom nakon koncerta napraviti intervju, ali me plaši da od toga neće biti ništa jer sam čula da nije raspoložen za davanje izjava – priznala je Nevena koja je na koncert došla u pratnji prijateljice i kolegice Marijane Batinić.

 

– Moja ljubav prema Ramazzottiju potječe još iz djetinjstva kad smo prijateljica i ja ljeti čekale da nam Talijani dođu na more i nadale se da će nas koji zgodni pogledati – našalila se Splićanka koja se odnedavno sve više druži s hrvatskim slavujem Markom Toljom.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar mimica
mimica
11:33 08.11.2009.

hahhahh koja si ti lik ,trebala bih napraviti intervju ali neznam dal cu moci do njega jer naravno nisam se prije najavila al nebitno bitno da se danas pise o meni kako sam ja trebala nesto napraviti a zbog lijenosti nisam sramite se s takvim clancima i novinarima.koma !boli me ona stvar koga je ona jos zelena gledala na jadranskoj obali fuuuuujjjjjjjjj

OB
-obrisani-
17:17 08.11.2009.

A prije odrzanog koncerta u Zagrebu je gostovao u Beogradu. Vi hrvati bas kasnite za svemu:))).

DO
doktorica
13:20 08.11.2009.

Konačno dobra glazba bez arlaukanja i zavijanja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije