Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UDRILA I PO BANDIĆU

Vlatka napala Brenu: 'Za Jugoslavijom plaču samo Srbi jer je ta država bila Srboslavija'

Foto: PIXSELL
1/5
20.12.2019.
u 18:12

- Čitam Brenine nemušte isprike o uniformi srpskih dobrovoljaca i spašavanju njenog oca iz Brčkog. A od koga ga je spašavala nego upravo od tih istih, koji su masovno klali njen, muslimanski narod - napisala je Vlatka

Vlatka Pokos proteklih dana iz Kanade često komentira zbivanja u Hrvatskoj, a neke je njene pratitelje iznenadilo kada je u posljednjoj objavi na Instagramu napala Lepu Brenu. Podsjetimo, Nakon što je dva dana zaredom napunila zagrebačku Arenu, Brena se našla na udaru hrvatskih generala koji su osudili njeno pjevanje u Zagrebu i mahanje jugoslavenskim zastavama u publici. Brena je danas kazala kako je u Zagreb došla s porukom mira, te da se ne bavi politikom. 

- Prije svega, moram se ispričati hrvatskim desničarima jer nisu najgori, najprimitivniji niti najnepismeniji na internetu. To su, 'miroljubivi' Jugoslaveni, oni koji 'nisu željeli rat' u što sam se imala prilike uvjeriti prije nekoliko dana kad sam komentirala njen sramotni nastup u Zagrebu, pred publikom koja je rezultat ratnih migracija i tvrdim da osim Ive Todorić, pripadnice hrvatske domoljubne pljačkaške obitelji, tamo nije bilo Zagrepčana - napisala je Pokos, a zatim je napala Brenu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#lepabrena #politiziranje #lazi #promoviranjejugoslovenstva #primitivizam Prije svega, moram se ispricati hrvatskim desnicarima jer nisu najgori, najprimitivniji niti najnepismeniji na internetu. To su, "miroljubivi" Jugosloveni, oni koji "nisu zeljeli rat" u sto sam se imala prilike uvjeriti prije nekoliko dana kad sam komentirala njen sramotni nastup u Zagrebu, pred publikom koja je rezultat ratnih migracija i tvrdim da osim Ive Todoric, pripadnice hrvatske domoljubne pljackaske obitelji, tamo nije bilo Zagrepcana. Citam Brenine nemuste isprike o uniformi srpskih dobrovoljaca i spasavanju njenog oca iz Brckog. A od koga ga je spasavala nego upravo od tih istih, koji su masovno klali njen, muslimanski narod. Groteskno! Kaze da ju je iznjedrila Hrvatska?! Sto reci na to, osim da se malo zbunila u zemljopisu jer u SR Hrvatskoj nije imala previse uspjeha. Njene price o ljubavi i miroljubivim Jugoslovenima neka ostavi za one koji joj vjeruju jer to nije slucaj sa vecinom Hrvata. Za Jugoslavijom placu samo Srbi jer je ta drzava bila Srboslavija u kojoj su svi bili "jednaki" ali oni nesto "jednakiji" pa su, kad je ljubav pukla, krenuli ubijati po bivsim republikama. Platili smo previsoku cijenu da bismo slusali Jugoslovenku i njeno spominjanje najvecih hrvatskih blaga poput Jadranskog HRVATSKOG mora i Panonske nizine, kao neceg njenog. Samo da je podsjetim, to je hrvatska zemlja i uvijek ce biti. Ovakve "bratske" pjesme i poruke u meni izazivaju uzas i podsjecanje na krvavi rat. Ona naziva nase generale primitivcima? Ljude koji su nas branili i obranili od njenih primitivaca i ubojica. Lepoj Breni samo treba vece trziste i vise love. Osoba koja se odrekla vlastitog naroda, podrijetla i obitelji, neka mi ne govori o ljubavi. I za kraj, sramite se svi koji ste bili na balkanskom derneku najgore vrste u srcu mog lijepog Zagreba! Bandic? Sto reci, dolazi od iste vrste, gladne samo novca i moci. Pravi rvacki "domoljub"! Ja nisam primitivna, niti sam huskacica i neka mi prodike o kulturi na drzi balkanska cajka! Novac, hvala Bogu, ne moze kupiti bas sve!

A post shared by Vlatka Pokos Toronto Canada (@vlatkapokos) on

- Čitam Brenine nemušte isprike o uniformi srpskih dobrovoljaca i spašavanju njenog oca iz Brčkog. A od koga ga je spašavala nego upravo od tih istih, koji su masovno klali njen, muslimanski narod. Groteskno! Kaze da ju je iznjedrila Hrvatska?! Što reći na to, osim da se malo zbunila u zemljopisu jer u SR Hrvatskoj nije imala previse uspjeha. Njene priče o ljubavi i miroljubivim Jugoslavenima neka ostavi za one koji joj vjeruju jer to nije slučaj s većinom Hrvata.

Za Jugoslavijom plaču samo Srbi jer je ta država bila Srboslavija u kojoj su svi bili 'jednaki' ali oni nešto 'jednakiji' pa su, kad je ljubav pukla, krenuli ubijati po bivšim republikama. Platili smo previsoku cijenu da bismo slušali Jugoslavenku i njeno spominjanje najvećih hrvatskih blaga poput Jadranskog HRVATSKOG mora i Panonske nizine, kao nečeg njenog. Samo da je podsjetim, to je hrvatska zemlja i uvijek će biti. Ovakve 'bratske' pjesme i poruke u meni izazivaju užas i podsjećanje na krvavi rat.

Ona naziva naše generale primitivcima? Ljude koji su nas branili i obranili od njenih primitivaca i ubojica. Lepoj Breni samo treba veće trzaste i više love. Osoba koja se odrekla vlastitog naroda, podrijetla i obitelji, neka mi ne govori o ljubavi. I za kraj, sramite se svi koji ste bili na balkanskom derneku najgore vrste u srcu mog lijepog Zagreba! Bandić?

Što reći, dolazi od iste vrste, gladne samo novca i moći. Pravi rvacki 'domoljub'! Ja nisam primitivna, niti sam huškačica i neka mi prodike o kulturi na drži balkanska cajka! Novac, hvala Bogu, ne može kupiti bas sve - napisala je Vlatka Pokos i ponovno izazvala dvojake komentare. Bilo je onih koji su joj čestitali i napisali kako to od nje nisu očekivali, a drugi pratitelji su dodali kako "njoj nitko nije dobar". 

Ključne riječi

Komentara 95

CR
creedence1954
18:42 20.12.2019.

Nekoc je bila sramota slusati narodnjake poput te Brene. To je bilo ispod nivoa. Slusali su ih samo neskolovani, neznalice, seljacine. Sto se to dogodilo u mozgovima nas Hrvata da se danas slusa to smece???

Avatar rubinet
rubinet
18:51 20.12.2019.

ovo priopćenje me ugodno iznenadilo za razliku od njenih dosadašnjih....

SH
Shalan
19:07 20.12.2019.

Jadno je uopće da još netko ima zastavu te pokvarene države. Možda su je, po Frljićevom naputku, izvukli iz vagina i pakšua. No prije mi se čini da je i to s nekim organizirano. A Ljepa Brijena? Nju Hrvatska sigurno iznjedrila nije. Iznjedrili su je Srbi, oni isti zbog kojih je "lažnu"?! uniformu oblačila da izvuče roditelje, hm. Sve je kod nje lažno, ali ta uniforma najmanje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije