Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi fosili bez dujmića

Kočiš Zec: Koncert u Beogradu bio je fantastičan, drugih komentara nemam

novi fosili
Foto: Zarko Basic/PIXSELL
26.10.2014.
u 20:00

– Obećala sam da neću plakati. Rajko vam svima šalje pozdrave – rekla je Sanja Doležal. Vladimir Kočić Zec za Večernji list dan nakon koncerta je rekao: – Koncert u Beogradu bio je fantastičan. Dodao je da komentara o razilaženju s Rajkom nema.

Novi fosili sinoć su u beogradskom Sava centru počeli oproštajnu turneju bez Rajka Dujmića. Podsjetimo, razišli su se s vođom benda jer više nisu mogli trpjeti njegove ispade. Na beogradskom koncertu Dujmića su spomenuli, piše Kurir.

– Obećala sam da neću plakati. Rajko vam svima šalje pozdrave – rekla je Sanja Doležal. Vladimir Kočiš Zec za Večernji list dan nakon koncerta je rekao:

– Koncert u Beogradu bio je fantastičan. Dodao je da komentara o razilaženju s Rajkom nema.

>>'Rajko Dujmić nije izbačen iz Novih fosila, jedino on može izbaciti druge iz grupe'

Komentara 24

US
USA
21:27 26.10.2014.

..." gospodine generale"... da li se i to pjevalo ili smo vec zaboravili

MO
mojazemlja
22:01 26.10.2014.

Otišli iz Juge,ali Juga iz njih nikada..

SA
santos008
21:33 26.10.2014.

Ova Sanja gora neg Tereza.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije