Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Intimna ceremonija

Vjenčali se članovi grupe Bang Bang Lara Antić i Hrvoje Prskalo

13.01.2015., Zagreb - Lara Antic i Hrvoje Prskalo, clanovi zagrebackog retro pop/blues benda Bang Bang, koji nastupa na 62. Zagrebackom festivalu.  Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL
03.11.2016.
u 08:20

Na vjenčanju je bilo dvadesetak uzvanika, Lari je kuma bila Ana RAdišić, a Hrvoju je kum bio Dino Ćosić

Objediniti tradicionalno vjenčanje i tulum uspjelo je glazbenom bračnom paru Lari Antić i Hrvoju Prskalu, članovima grupe Bang Bang. Nakon dugih priprema Lara (30) i njezin tri godine stariji odabranik zavjete su izmijenili u Staroj gradskoj vijećnici na zagrebačkome Gornjem gradu. Na Gornji grad došli su u pratnji kumovaAne Radišić, voditeljice na CMC-u, i Dine Ćosića, člana Bang Banga, te još dvadesetak članova obitelji i prijatelja. Lara je odjenula vjenčanicu Zorana Aragovića, a mladoženja je savršeno izgledao u klasičnom crnom odijelu. 

 

>>Lijepa Lara otkriva tajnu uspjeha: 'U pjesmama prekidamo, a u životu se volimo

Komentara 1

DO
dommar36
15:14 03.11.2016.

tko su ti ljudi?? pitam samo .nemojte se odmah ljutit...zelim im svu srecu naravno..ali...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije