Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova uloga

Višnjić glumi u seriji 'Leverage' s djevojkom Georgea Clooneyja

Višnjićevi
Hrvoje Antonić
12.10.2010.
u 17:20

U seriji Elisabetta Canalis od skupine profesionalnih lopova traži da u roku od šest mjeseci ubiju Morea kojeg glumi Višnjić, a ako im to ne pođe za rukom, slijedi im smrt.

U Americi će u prosincu biti prikazani nastavci TV serije “Leverage” u kojoj se pojavljuje i hrvatski glumac Goran Višnjić. U nastavcima koje je snimio ljetos utjelovljuje Damiena Morea, tajanstvenoga međunarodnog kriminalca, kojeg želi likvidirati zanosna Talijanka koju glumi Elisabetta Canalis, djevojka Georgea Clooneyja, prenosi tjednik Gloria. U seriji Elisabetta od skupine profesionalnih lopova traži da u roku od šest mjeseci ubiju Morea, a ako im to ne pođe za rukom, slijedi im smrt. Iza Damiena Morea su ljudi iz poslovnog svijeta koji uspješno prikrivaju njegove ilegalne poslove, a on živi zaštićen na izoliranom otoku. Serija je popularna u Americi, a glavna uloga povjerena je Timothyju Huttonu. Višnjić je prošli tjedan bio u Zagrebu sa suprugom Ivanom i posvojenim sinom Tinom. U domovinu je svratio jer ga je sinčić neprestano ispitivao kada će se opet s djedom voziti u brodu.

Komentara 3

LE
leptirica11
18:34 12.10.2010.

Joj što me smeta to preseravanje s Višnjićem...te došao u Hrvatsku na nagovor sinčića. A da na nagovor kćerkice primi malo i nju za rukicu. Što ona manje vrijedi da bi joj se ispunila jedna mala željica,ili je ona kriva što je stvorena u njegovu preljubu,i što ju vlastita mama razvlači po medijima,a otac kao zbog toga neće kontakte...a u stvari on se boji svoje ženke,koja da je normalnai da ima imalo-majčinske ljubavi ,ali i da je sigurna u sebe!toliko da oprosti čak i preljub inzistirala bi na tome da joj muž zavoli plod svoga grijeha! U stvari voli on malu,ali glumi-ženi za ljubav. Nije džabe svjetski poznati glumac. Samo oni neka svako svoju glumu glume,ali jedna prelijepa djevojčica raste i nadajmo se da će jednog dana ugasiti televizor kad se pojavi film s Goranom Višnjićem...ali biti dovoljno pametna da si uzme dio njegova bogatstva! I čak ga ne podijeliti niti sa mamom!

BR
branema
08:52 13.10.2010.

ajde Leptirice ne govori gluposti. Uzmi ti Ru-pičku i vodi za rukicu.

LE
leptirica11
10:17 13.10.2010.

Ti BRANEMA pričaš o jednom djetetu a ne o njezinoj mami,zato pripazi na riječnik. A otac nebrižni tebi može biti uzor jedino zbog love i slave!koju je stekao-nezasluženo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije