Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Različit tip građe

Viktorija njeguje manekenski izgled, a Nives ističe obline. Koja vam se više sviđa?

Foto: Nova TV
1/16
04.06.2019.
u 20:00

Osim njihovih plesnih vještina gledatelji i komentatori na društvenim mrežama primjetili su i često hvalili izgled ove dvije ljepotice.

Nives Celzijus i Viktorija Rađa osim plesom pažnju gledatelja u showu "Ples sa zvijezdama" privukle su i svojim izgledom.

Gledatelji i komentatori na društvenim mrežama raspravljali su često o izgledu dviju ljepotica koje su sasvim različiti tip. Dok Viktorija njeguje manekenski izgled, Nives u prvi  plan ističe ženstvenost i obline. Za obje je izgled važan i trude se održavati svoju liniju. 

Bivša pjevačica Viktorija u intervju koji nam je dala na početku showa otkrila je u čemu je tajna njene vitke linije manekenskih proporcija. 

- Nema kruha bez motike. Treba ulagati u sebe i dobro se oznojiti pa će i rezultati biti vidljivi. Volite sebe više i budite sebi na prvom mjestu  – rekla nam je tada Viktorija koja je i  trenerica fitnessa. 

– Zdrava prehrana, vježbanje i sport zahtijevaju vremena, ali to je najzdravija i najisplativija metoda i za dobar izgled, između ostalog! – kaže  Viktorija.

Nives se na društvenim mrežama voli pohvaliti svojim oblinama i putenom linijom, a otkrila je i kako su joj treninzi plesa 'istopili' kilograme.

- Ugleda me majka napokon danas i sva šokirana kako sam 'propala'. Gledala ona na tv-u rasnu, pupastu ženu, a ono kćer joj dođe dva broja manja - napisala je Nives nakon što je ispala iz showa. 

Kada su joj obožavatelji prošlo ljeto prigovorili kako bi trebala malo vježbati, odgovorila im je kako ona radi na masi...

Viktorija njeguje manekenski izgled, a Nives ističe obline. Koja vam se više sviđa?

Ključne riječi

Komentara 2

ZS
Zs1973
21:23 04.06.2019.

Definitivno Nives. Nijedna sa estrade se nemože mjeriti sa Nives!

MS
Mr.Serator
21:59 04.06.2019.

Ja bi zaronio u Nives!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije