Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NIVES OTJERALA DVOJICU'

Dino Drpić na sudu: Zgrabio me za ruku i pokušao uvući u auto

Dino Drpić i Nives Celzijus
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
15.05.2019.
u 20:41

Njegova bivša supruga Nives Celzijus otjerala je dvojicu muškaraca koji su ga tražili dok je bio u Brunejima

Bivši nogometaš Dinama Dino Drpić osim po nogometu bio je poznat i po porocima koje je gajio van terena. Na Općinskom kaznenom sudu svjedočio o događaju u kojem se našao nakon što je od od nepoznatog čovjeka posudio 5 tisuća eura, prenosi 24sata.

- Kockao sam u kasinu na Savici. Izgubio sam što sam imao sa sobom i izašao kad mi je prišao neki dečko i rekao da mi Danijel, kojega do tada nikad u životu nisam vidio, može posuditi novac bez kamata. Posudio mi je 1000 eura, a kad sam i to izgubio posudio mi je još 4000 eura s tim da mi je rekao da ne igram tamo već da odem na živu igru. Otišli smo do kasina u Westinu gdje sam izgubio i te novce. Dogovorili smo se da ću mu novac vratiti za par dana jer sam trebao dobiti neke novce no sve se otegnulo - rekao je na svjedočenju.

Novce je trebao vratiti, naravno, uz kamate. 

- Rekao je da mu vratim novac uz kamate - 15.000 eura. Odgovorio sam mu da  mu neću platiti kamate da bi on u jednom trenutku izvadio pištolj. Kad sam to vidio okrenuo sam se i otišao - dodao je Drpić rekavši da nije prijavljivao policiji jer tada još bio aktivan igrač pa nije htio medijsku pozornost.

Ipak, u jednome trenutku kao da je duh Luke Modrića ušao u njega te je porekao da je vidio pištolj. Sutkinja mu je odmah pročitala prijašnji iskaz u kojem govori: 'Iz gornjeg džepa trenirke izvadio je manji pištolj crne boje i uperio ga u mene'.

- Ne sjećam se da sam to rekao u istrazi. Ne znam kako je to ušlo u zapisnik - sjetio se Dino i dodao - Točno je da nisam vidio pištolj. Držao je ruku u džepu jakne i rekao mi: 'Vratit ćeš sve pare, propucat ću te'. Pa nije valjda u džepu držao olovku - ispravio se.

- Ponovno me zvao nakon tri godine zbog duga, možda je zvao i moju mamu. Tražio je da se ponovno nađemo radi duga. Tražio je 15.000 eura. Našli smo se kod Chromosovih teniskih terena na Savici. Pitao me što je s novcem i tražio me 20.000 eura. Odgovorio sam mu da mu kamate neću platiti, a da ću mu dug od 5.000 eura vratiti prvom prilikom. Odgovorio mi je da ću sigurno platiti. Zgrabio me za ruku i pokušao uvući u auto a kad sam se otrgnuo zamahnuo je da me udari no ja sam se izmaknuo. Tada mi je rekao: 'Sad ćeš vidjeti p... ti materina. Idem po pištolj i propucat ću te' i krenuo prema automobilu. Pištolj nisam vidio no pretrčao sam cestu i rekao mu da je čitava priča smiješna i da se smiri, a on mi je odgovorio: 'Vidjet ćeš'. Čuo sam kako Danijel priča s nekim na mobitel da hitno dođe. Onda sam otrčao do policijske postaje Trnje. Putem sam nazvao mamu, koja je znala sve o dugu i rekao joj što se dogodilo, a ona mi je rekla da sve prijavim policiji - govori Drpić.

Kamatar ga je i dalje zvao, no nije mu se javljao. Odvjetnik kamatara sumnja u vjerodostojnost njegovih iskaza.

Na sud sljedećeg mjeseca u ulozi svjedoka dolaze majka Milena te bivša supruga Nives Celzijus. Također, bivša žena mu je također bila upletena u cijeli njegov "kockarski" slučaj kada su dvojica muškaraca došli pred njegovu kuću kad je on bio na Brunejima.

- Ona im je rekla da me nema i da ih neće pustiti - svjedočio je Drpić. 

Nives Celzijus u Večernjem

Komentara 16

ME
medvedgrad
21:44 15.05.2019.

"Duh Luke Modrica". Pa vi ste obicni nitkovi....

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
21:14 15.05.2019.

A mogao je ponudit dug od 5000 eura i Nives na 1 dan .. zadovoljan Dino, zadovoljni kamatari i šta je najbitnije zadovoljena Nives 😍

Avatar Dmitrij Ivanovič Mendeljejev
Dmitrij Ivanovič Mendeljejev
06:29 16.05.2019.

Kockanje je uvjerljivo najgora vrsta poroka. Cak gora i od narkomanske ovisnosti i alkoholizma. gora čak i od heroinske zavisnosti. Najgore sto ti se more dogoditi da na pocetku dobijas, i onda pomislis da imas srecu na petu potenciju. UU ju. U sljedecem trenu, razgovaras sa kartama i aparatima, unaprijed znas svaku kartu, ali bas tada kad ti treba adut pa da nosis sve, sreca te izda i od aduta ni a. . Ubrzo se uvalis u dugove, krenes se vaditi i uvalis se u jos goru gabulu. I dok si se okrenuo, shebao si zivot i sebi i bliskima, nekretnine su ti pod hipotekom a druge si davno prodao,, duguje ozbiljne novce opasnim ljudima, i prodao bi i mamu, i zenu i djecu za jos jedno deljenje. A sve to jer si zaboravio ono osnovno - kuca/firma uvek dobija.......Moja malenkost je od jednog takvog nesretnika (koji je sam kriv za to) dosla do apartmanske vile sa 7 apartmana i restoranom na jezeru Balaton u Madjarskoj za najmanje 1/5 njene stvarne vrijednosti. ......Citirat cu rijeci majke jednog notornog kockara (a vjerujem i mnogih drugih roditelja kockara) : "Bolje je imati djete notornog narkosa/ alkosa nego kockara. Narkic/alkic se ukomira pa je miran. Ovaj (notorni kockar) se ne smiri ni kada sve prokocka."

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije