Naslovnica Vijesti Hrvatska

Dino Drpić na sudu: Zgrabio me za ruku i pokušao uvući u auto

Njegova bivša supruga Nives Celzijus otjerala je dvojicu muškaraca koji su ga tražili dok je bio u Brunejima
15. svibnja 2019. u 20:41 17 komentara 30872 prikaza
Dino Drpić i Nives Celzijus
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL

Bivši nogometaš Dinama Dino Drpić osim po nogometu bio je poznat i po porocima koje je gajio van terena. Na Općinskom kaznenom sudu svjedočio o događaju u kojem se našao nakon što je od od nepoznatog čovjeka posudio 5 tisuća eura, prenosi 24sata.

NIJE JOJ LAKO Nives Celzijus iznenadila fanove fotografijom krvavih koljena

- Kockao sam u kasinu na Savici. Izgubio sam što sam imao sa sobom i izašao kad mi je prišao neki dečko i rekao da mi Danijel, kojega do tada nikad u životu nisam vidio, može posuditi novac bez kamata. Posudio mi je 1000 eura, a kad sam i to izgubio posudio mi je još 4000 eura s tim da mi je rekao da ne igram tamo već da odem na živu igru. Otišli smo do kasina u Westinu gdje sam izgubio i te novce. Dogovorili smo se da ću mu novac vratiti za par dana jer sam trebao dobiti neke novce no sve se otegnulo - rekao je na svjedočenju.

Novce je trebao vratiti, naravno, uz kamate. 

- Rekao je da mu vratim novac uz kamate - 15.000 eura. Odgovorio sam mu da  mu neću platiti kamate da bi on u jednom trenutku izvadio pištolj. Kad sam to vidio okrenuo sam se i otišao - dodao je Drpić rekavši da nije prijavljivao policiji jer tada još bio aktivan igrač pa nije htio medijsku pozornost.

Pištolj NESRETAN SLUĆAJ Policajac u BiH ubio muškarca ispred suda

Ipak, u jednome trenutku kao da je duh Luke Modrića ušao u njega te je porekao da je vidio pištolj. Sutkinja mu je odmah pročitala prijašnji iskaz u kojem govori: 'Iz gornjeg džepa trenirke izvadio je manji pištolj crne boje i uperio ga u mene'.

- Ne sjećam se da sam to rekao u istrazi. Ne znam kako je to ušlo u zapisnik - sjetio se Dino i dodao - Točno je da nisam vidio pištolj. Držao je ruku u džepu jakne i rekao mi: 'Vratit ćeš sve pare, propucat ću te'. Pa nije valjda u džepu držao olovku - ispravio se.

- Ponovno me zvao nakon tri godine zbog duga, možda je zvao i moju mamu. Tražio je da se ponovno nađemo radi duga. Tražio je 15.000 eura. Našli smo se kod Chromosovih teniskih terena na Savici. Pitao me što je s novcem i tražio me 20.000 eura. Odgovorio sam mu da mu kamate neću platiti, a da ću mu dug od 5.000 eura vratiti prvom prilikom. Odgovorio mi je da ću sigurno platiti. Zgrabio me za ruku i pokušao uvući u auto a kad sam se otrgnuo zamahnuo je da me udari no ja sam se izmaknuo. Tada mi je rekao: 'Sad ćeš vidjeti p... ti materina. Idem po pištolj i propucat ću te' i krenuo prema automobilu. Pištolj nisam vidio no pretrčao sam cestu i rekao mu da je čitava priča smiješna i da se smiri, a on mi je odgovorio: 'Vidjet ćeš'. Čuo sam kako Danijel priča s nekim na mobitel da hitno dođe. Onda sam otrčao do policijske postaje Trnje. Putem sam nazvao mamu, koja je znala sve o dugu i rekao joj što se dogodilo, a ona mi je rekla da sve prijavim policiji - govori Drpić.

u prirodi Opet provocira! Nives pozirala bez šminke i u izrazito uskim tajicama

Kamatar ga je i dalje zvao, no nije mu se javljao. Odvjetnik kamatara sumnja u vjerodostojnost njegovih iskaza.

Na sud sljedećeg mjeseca u ulozi svjedoka dolaze majka Milena te bivša supruga Nives Celzijus. Također, bivša žena mu je također bila upletena u cijeli njegov "kockarski" slučaj kada su dvojica muškaraca došli pred njegovu kuću kad je on bio na Brunejima.

- Ona im je rekla da me nema i da ih neće pustiti - svjedočio je Drpić. 

Nives Celzijus u Večernjem

VISERA
EU FONDOVI
Inovacije: Radimo na razvoju robota koji će mnoge poštedjeti zamornog pretipkavanja podataka
 • medvedgrad:

  "Duh Luke Modrica". Pa vi ste obicni nitkovi....

 • Avatar Mica Trofrtaljka
  Mica Trofrtaljka:

  A mogao je ponudit dug od 5000 eura i Nives na 1 dan .. zadovoljan Dino, zadovoljni kamatari i šta je najbitnije zadovoljena Nives 😍

 • Pronto:

  Drpic.vam sve govori htio drpit jos vuce ljude po sudu vrati pare lopino svoje kockaj tuđe nemozes