Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trenuci za pamćenje

VIDEO: Pogledajte spektakularan doček Baby Lasagne u Umagu, nitko nije ostao ravnodušan

Umag: Doček Marka Purišića poznatog kao Baby Lasagna
Foto: Sasa MiljevicPIXSELL
1/42
01.03.2024.
u 19:37

U Umagu organiziran je spektakularan doček Baby Lasagne, ovogodišnjeg predstavnika Hrvatske na Eurosongu.

"Ponos našeg grada", "Baby Lasagna", samo su neki od transparenata oduševljenih građana Umaga koji su dočekali svog novog "heroja", pobjednika ovogodišnje Dore Marka Purišića koji se nakon nekog vremena napokon vratio kući. Na dočeku u Umagu Baby Lasagni je mnogo djece skandiralo "Baby Lasagna", a bilo je kao na dočeku velike nogometne zvijezde, a mnogi kažu i puno više od toga. Djeca iz publike Marku su postavljala pitanja, a s njim je u pratnji došla i cijela ekipa s nastupa na pozornici. Voditelj je Markov prijatelj Dino, koji ga je i nagovorio da se prijavi na ovogodišnju Doru. Na dočeku u Umagu došlo je preko dvije tisuće ljudi. 

- Izuzetno samo zadovoljni i sretni što je upravo naš sugrađanin Marko Purišić aka Baby Lasagna, koji je od malih nogu posvećen upravo glazbi - ovogodišnji pobjednik Dore i predstavnik Hrvatske na Eurosongu. Sigurni smo da su Markova osobnost i skromnost koje pokazuje i van pozornice, energičnost i profesionalizam kojima ispunjava pozornicu zapravo dobitna kombinacija koja može Eurosong dovesti u Hrvatsku. Umag i Umažani su ovih dana najponosniji! S nestrpljenjem smo čekali povratak Marka i njegova tima u naš prekrasni grad. Stoga smo, njima u čast i zahvalu organizirali doček kojeg će se i naši građani, a nadamo se i Marko i njegova ekipa još dugo sjećati - kazao je Slaviša Šmalc, pročelnik za društvene djelatnosti grada Umaga. 

 

VIDEO: Baby Lasagna doček u Umagu

 

VEZANI ČLANCI: 

 

Umag: Doček Marka Purišića poznatog kao Baby Lasagna
1/6

 

Podsjetimo, Baby Lasagna ranije je govorio i kako ne razmišlja o odlasku iz Istre, a ljepotu svoje županije istaknuo je i kroz svoj spot za pobjedničku pjesmu Dore "Rim Tim Tagi Dim". Baby Lasagna je i prije finala Dore slovio za favorita, a on je sam rekao kako nije tako gledao na svoj nastup. Nedavno je zasjao i na prvom mjestu kladionica te mu se predviđa i pobjeda na Eurosongu. 
- Hvala! Hvala svima što ste glasovali. Ja sam uvijek išao sa stavom nije gotovo dok je gotovo. Tek je gotovo kad je gotovo, nisam uopće razmišljao o pobjedi. Ne znam hoću li moći večeras zaspati. Samo mi je bilo uvijek važno da damo sve od sebe i da mogu kasnije navečer zaspati da sam dao sve od sebe - rekao je u šoku nakon proglašenja.

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 6

MA
majeltomoguce
20:30 01.03.2024.

Evo kako su se u Umagu brzo dogovorili sa vladom i uspjeli organiziradi doček - ili je možda vlada sama organizirala mimo grada Umaga?

Avatar Marko
Marko
19:57 01.03.2024.

Tko je lud da ide u školu kad može pjevati?

DU
Deleted user
23:22 01.03.2024.

Neka se ljudi vesele.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije