Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U povjerenju by Neven Ciganović

VIDEO Mia Begović: Nikada mi nisu nudili ulogu zbog koje bi se trebala skinuti

Foto: Screenshot
1/22
30.01.2024.
u 20:02

U najnovijoj emisiji Nevena Ciganovića gostovala je glumica Mia Begović koja je, osim o ulogama, Nevenu priznala i da je zadovoljna sa svojim ljubavnim životom, ali i da se jako veseli bebi koju nosi njezina kći Maja Lena Lopatny

Ovotjedna gošća talk showa "U povjerenju by Neven Ciganović" bila je hrvatska glumica Mia Begović (61) koja se dotakla svojih kazališnih i filmskih uloga, teme proširenja obitelji, ali i zašto se nije skidala zbog umjetnosti. Na samom početku emisije, Neven je najavio novu gošću dodajući kako je uvijek zamišljao svoj late night show i da mu gošća bude neka iskonska diva poput glumice Mie Begović.

 

 

Upitao ju je upitao na početku kako je na što je glumica dodala da je odlično. - Znam da si odlično zato što ćeš postati baka, dodao je voditelj. Maja Lena Lopatny očekuje dolazak prve bebe s partnerom Karlom Šeparovićem, a beba bi trebala stići u lipnju. - Usplahirena sam, kao dijete, nekakva ta veselja i iščekivanja i naravno da sam skoncentrirana na nju i bebu, tvrdi Mia. Iako bližnji znaju spol djeteta, na Nevenov upit o spolu, Mia je odgovorila da je bitno da je bebica dobro, neovisno o samom spolu.
Dotakli su se i novog projekta glumice s redateljem Kokanom Mladenovićem: - Radimo u Kerempuhu, mom matičnom kazalištu, prema romanu Josea Saramaga Kolebanje smrti. Osim toga, dodala je kako se nada da će predstava biti dostojna tog romana, pošto je pisac dobio Nobelovu nagradu za književnost 1998. godine.


Također, spomenula je i svoju monodramu "Sve što sam prešutjela" koju izvodi kroz vlastiti teatar te je nedavno proslavila i godišnjicu iste koja je imala i humanitarnu notu. Monodrama govori o jako puno aktualnih tema, a Miu je motivirao jedan preventivni pregled na stvaranje ove monodrame.
- Nikad se nisam skinula i možda mi je malo krivo, odgovorila je Mia na pitanje kako nije imala puno filmskih uloga jer se od nje tražilo da se skine za ulogu. - Bilo bi mi uvijek puno lakše skinuti se u kazalištu jer se to ne može izmanipulirati, dodala je glumica. - Da sam ja dobila sjajnu ulogu, skinula bi se ja bez problema. Meni naprosto nikad nije bila ponuđena divna uloga za skidanje, ustvrdila je Mia i dodala da je jedina takva uloga mogla biti u filmu Lepota poroka, Živka Nikolića gdje je imala osjećaj da bi se mogla ogolititi. - Ja sam još bila nesigurna u sebe kao osoba, ne kao glumica, zaključila je Mia o takvim ulogama u početku karijere.
Voditelj ju je upitao kakav je njen trenutni ljubavni život. - Taman onakav kakav mi odgovara u ovom trenutku, odgovorila je Mia. - O, znači savršen?, nastavio je Ciganović, a glumica je dodala - Normalno, dušo. Uvijek je sve savršeno. Neven je zaključio kako je Begović sretno zaljubljena, dok se glumica samo nasmijala i pokazala kako neće ništa otkriti.


 

Komentara 1

TS
tsurusaki
21:30 30.01.2024.

Slucajno smo iz istoga kraja, pa danas nakon cetrdeset i kusur godina mogu reci kako sam bio sretan i ponosan kad sam s ovom gospodjom, tada krasnom mladom damom, otplesao valcer na zimskim balima u Potomju. Pjevao je pokojni Tomislav Ivcic i zabavljala nas "Marica Hrdalo". Bila je vrlo normalna cura, Ma bas je se rado sjetim.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije