Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

VENOM – osvoji rekvizite iz filma

VENOM – osvoji rekvizite iz filma
Foto: Promo
1/2
06.10.2018.
u 08:00

Do sada poznat jedino kao glavni negativac iz filmova o Spider-Manu, Venom zasluženo dobiva vlastito filmsko ostvarenje na radost mnogobrojnih fanova.

Nakon svih klasičnih superjunaka kojih je Hollywood već pun, ove jeseni u kina dolazi jedan posve drukčiji superjunak – Venom. Venom je najneobičniji junak ili antijunak kojeg jedva čekamo vidjeti na velikom platnu, naročito jer ga je utjelovio Tom Hardy. A koliko je zaista strašan i zašto njegova pojava utjeruje strah u kosti pogledajte u najnovijoj kino najavi!

Do sada poznat jedino kao glavni negativac iz filmova o Spider-Manu, Venom zasluženo dobiva vlastito filmsko ostvarenje na radost mnogobrojnih fanova. Priča o Venomu nikako nije klasična priča o superjunacima. Radi se o potpuno novom poimanju dobra i zla i o likovima koji su istovremeno i glavni junaci i glavni zlikovci. Nekad je teško razaznati razliku a ta razlika je Venom.

Ove godine vidjet ćemo da čak i negativci imaju svoja dva lica i da se ponekad iza najvećeg zlikovca krije veliki junak.

Kada lik Eddiea Brocka u svojem novinarskom istraživanju postaje domaćinom izvanzemaljskog stvorenja on postaje Venom. Izvanzemaljski simbiot potpuno ga obuzima i oduzima mu slobodnu volju. Pravila sada netko drugi određuje, svako opiranje je uzaludno. Njih dvoje postaju jedno, postaju Venom – najpoznatiji antijunak za kojeg nećete znati trebate li ga se bojati ili će vas spasiti.

Osim Tom Hardyja, glumačku postavu pojačala je i prelijepa Michelle Williams u jednoj od glavnih uloga dok je za cjelokupnu filmsku akciju zaslužan redatelj Ruben Fleischer, poznat po odličnom balansiranju između komedije i zabave (Dobrodošli u zemlju zombija).

Lik Venoma osmišljen je 1988. g. od strane pisca Davida Michelinea, te crtača Todda McFarlanea i Mikea Zecka. Venom je izvanzemaljski simbiot, kojem je potreban čovjek kako bi preživio no zauzvrat čovjek dobiva nevjerojatne moći. Iako je lik Venoma prvotno bio zamišljen kao negativac, on kasnije, u određenim verzijama, postaje tzv. antijunak a zatim gotovo pravi junak.

Foto: Promo

Nagrađujemo vas s 5 Venom Notebooka i 5 Venom seta podmetača za čaše.

Sve što morate je odgovoriti na naše nagradno pitanje u periodu o 5.10. do 9.10.

Pet najkreativnijih odgovora nagrađujemo s rekvizitima iz filma.

Sretno svima

Sretni dobitnici su:

Dajana Gugo
Kristina Ferković 
Mario Kovač
Dinka Katarina
Ivan Horvatić

Čestitamo!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije