Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
snimka se proširila internetom

Usred nastupa Katy Perry nije mogla otvoriti oko, pratitelji se šale: 'Ovo je mehanički kvar'

Foto: Sven Hoppe/DPA/Pixsell
1/11
29.10.2022.
u 12:20

Mnogi su se odlučili našaliti s tim pa su pisali da se robotu "dogodio mehanički kvar".

Američka pjevačica Katy Perry (38) tijekom nastupa u Las Vegasu doživjela je čudnu nezgodu koju je pokušavala sakriti od svoje publike, no nije joj uspjelo. Točnije, jedna joj je trepavica, ako je vjerovati snimci, uzrokovala to da se zalijepi za donji dio oka, odnosno donji kapak, zbog čega joj je bilo jako teško otvoriti oko, i držati ga otvorenim.

Nastup je nakratko morala zaustaviti, no nakon nekoliko trenutaka i nakon što je rukom uspjela otvoriti oko, nastavila je kao da se ništa nije dogodilo. 

@katyperrytv KATYYYYY!#PLAY🍄 ♬ sonido original - Katy Perry TV

Mnogi su se odlučili našaliti s tim pa su pisali da se robotu "dogodio mehanički kvar".

"Sljedeći put provjerite je li softver ažuriran i napravite potrebne izmjene", "Robot s greškom", "Mehanički kvar, ona čak pritišće gumb da drži oko otvorenim", pisali su pod TikTok videom.

Nakon svega, podijelila je i video na Instagramu u kojemu se osvrnula na situaciju i otkrila kako je sve bio samo "reklamni trik".

- Pozdravljam sve svoje fanove da dođu vidjeti moj trik s očima slomljene lutke, uživo u Vegasu sljedeće godine! - napisala je pjevačica na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry)

Pjevačica je 25. listopada proslavila svoj 38. rođendan, a njezin zaručnik i glumac Orlando Bloom (45) posvetio joj je romantičnu objavu, koju je podijelio na svom profilu na Instagramu.

"Svaki put kad napravimo put oko sunca i slavimo tebe, podsjetim se da smo zajedno na tom putovanju. I bez obzira na vrijeme uvijek sam nasmijan", napisao joj je.

Orlando i Katy vezu su započeli 2016. godine, no prekinuli su samo godinu dana kasnije, a ponovno su se pomirili 2018. godine. Zaruke su pale u veljači 2019. godine, ali su vjenčanje odgodili zbog pandemije koronavirusa, a u kolovozu 2020. godine dobili su kćer.

VIDEO>>Halid Bešlić doživio je prometu nesreću, a potom otkrio i detalje

 

Ključne riječi

Komentara 2

ŽU
ŽuŽu
17:26 30.10.2022.

Cijepi se misli na druge!

Avatar Dars
Dars
17:27 29.10.2022.

Ne radi se tu o zaljepljivanju...🤓

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije