Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uz bok holivudskim facama

Hrvatica zablistala na crvenom tepihu u Rimu, na premijeru filma o Lamborghiniju stigla u seksi izdanju

Foto: Orlando Faiola
1/7
29.10.2022.
u 10:07

Hrvatska glumica Ema Kovač prošetala je crvenim tepihom, rimskog filmskog festivala, kao jedna od protagonistica filma u društvu poznatih američkih glumaca koji u filmu imaju glavnu ulogu – Frank Grillo, Mira Sorvino, Gabriel Byrne.

U rimskom Auditorium della Conciliazione održana je, dugo iščekivana, svjetska premijera filma "Lamborghini - Čovjek iza legende", posvećenog osnivaču Ferruccio Lamborghiniju. Naša glumica Ema Kovač prošetala je crvenim tepihom kao jedna od protagonistica filma u društvu poznatih američkih glumaca koji u filmu imaju glavnu ulogu – Frank Grillo, Mira Sorvino, Gabriel Byrne. Kako i pristoji glamuroznoj večeri Ema se pojavila u atraktivnom stylingu, crnom sjajnom odjelu, širokog kroja, brenda BCBG Max Azria, a dodatni sjaj i gracioznost naše glumice istaknuo je nakit u kombinaciji bijelog zlata i dijamanata.

Riječ je o filmu automobilske tematike, ali i prije svega o priči o velikoj tvrtki made in Italy, o čovjeku sa sela Cento (FE) koji ostvaruje san o proizvodnji traktora i sportskih automobila sposobnih konkurirati Ferrariju . Savršen primjer poduzetničkog uspjeha gospodarskog procvata, ispričan očima redatelja i scenarista Bobbyja Moresca, temeljen na biografiji “Ferruccio Lamborghini, službena priča” koju je napisao njegov sin Tonino. Međunarodna impresivna glumačka postava. Romano Reggiani tumači ulogu mladog i odlučnog Ferruccia Lamborghinija, dok njegovu prvu suprugu Cleliu Monti tumači Hannah Van Der Westhuy. Sam Ferruccio u starijoj dobi, narcisoidniji i natjecateljski nastrojeniji, ima lice Franka Grilla, kojeg ljubitelji Marvelovih saga (“Osvetnici”, “Kapetan Amerika”) dobro poznaju. Oca osnivača tvrtke Emilian glumi Fortunato Cerlino, slavni Don Pietro iz serije "Gomorra“. Mira Sorvino, dobitnica Oscara za najbolju sporednu glumicu u "Božici ljubavi", u ulozi je Annite Borgatti, Ferrucciove druge žene dok Gabriel Byrnea nastupa u ulozi Enza Ferrarija.

Foto: Orlando Faiola
Ema Kovač, talentirana 27-godišnja Čakovčanka, Italiju je osvojila kroz filmske i TV ekrane i nezaobilazni je gost talijanskih filmskih festivala. Iza sebe ima već zavidan portfelj snimljenih serija i filmova. Miljenica je talijanskog redatelja Paola Sorrentina, a časopis Fabrique Cinema proglasio ju je mladim talentom talijanske filmske scene, a u filmu „Lamborghini – Čovjek iza legende“ glumi u ulozi Blonde beauty.

„Glumim Blonde beauty koja je jedna od atraktivnih djevojaka u koju se zaljubljuje Ferruccio Lamborghini. Radi se o maloj ulozi u ogromnom projektu svjetske produkcije i jako sam sretna što sam imala priliku biti dio ove sjajne ekipe. Premijera je bila posebno iskustvo, i veliki angažman jer sam konstantno bila izložena fotografiranju u svrhu promocije filma, i po prvi puta sam se baš osjetila
traženom kao glumica na crvenom tepihu. Svaka čast holivudskim glumcima, red carpet je uistinu veliki posao. Sa Frankom i Mirom sam u odličnim odnosnima i imali smo prilike družiti se na večerama, zatvorenog tipa, nakon premijere, u Rimu. Na setu su mi bili i više nego potpora, osobito Frank koji je izuzetno pristupačan i strpljiv. U sjećanju će mi ostati i nezaboravno iskustvo sa seta, kada sam morala voziti Ferrari, koji je naravno oldtimer unajmljen za potrebe filma, i bio je bez kočnica, što nisam znala dok nisam krenula. No, eto savladala sam i vožnju bez kočnica, story of my life.“ Izjavila je Ema Kovač.

Krajem godine Ema će se ponovno naći na talijanskim ekranima u seriji „Impero“ s poznatim talijanskim glumcem Giancarlo Gianninijem. Njen talent prepoznao je i Roman Polanski u čijem filmu ''The Palace'' je dobila ulogu Ruskinje, a njegova premijera očekuje se početkom 2023. godine.

VIDEO Anđa Marić prošetala je modnom pistom nakon dugo vremena

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije