Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
snima film

Holivudska zvijezda objavom iz Zagreba nasmijala obožavatelje: 'Izgleda da živimo u banana-državi'

The Fashion Awards 2021
Foto: Marechal Aurore/ABACA
1/17
29.10.2022.
u 11:32

Kate je podijelila fotografiju na kojoj ona i kostimografkinja Gabriella Claire Morpeth poziraju s bananama koje im vire iz hlača, referirajući se na novoizabranog premijera Velike Britanije Rishija Sunaka.

Holivudska glumica Kate Beckinsale (49) glavna je zvijezda akcijskog filma 'Canary Black' koji se trenutno snima u Zagrebu, a sa svojih pet milijuna pratitelja pokazala je kako se zabavljaju na setu te obožavatelje nasmijala do suza. Kate je podijelila fotografiju na kojoj ona i kostimografkinja Gabriella Claire Morpeth poziraju s bananama koje im vire iz hlača, referirajući se na novoizabranog premijera Velike Britanije Rishija Sunaka.

- Isprobavamo pouzdaniji način izbora sljedećeg premijera - napisala se u opisu fotke. 'Izgleda da živimo u banana-državi', 'Ti bi trebala biti sljedeća premijerka', 'Obožavam te', 'Ovo je sve', neki su od brojnih komentara koje je dobila, a fotka je skupila i na desetke tisuća lajkova. No, glumica je fotografiju ubrzo obrisala.

Foto: Instagram screenshot
Inače, film 'Canary Black' jedan je od najvećih filmskih projekata koji se snima u Hrvatskoj, a zasigurno najveći koji se ikada snimao u Zagrebu. Na projektu je angažirano preko 350 hrvatskih filmskih djelatnika, uključujući i 14 hrvatskih glumaca i glumica, odnosno više od 90 posto ekipe čine Hrvati, a četvrtu po važnosti ulogu igra riječka glumica Romina Tonković (28). Film režira Pierre Morel, najpoznatiji po hitu "Taken" s Liamom Neesonom, a Zagreb i MP produkciju odabrao je zbog njihovog rada na filmu "Hitman's Wife Bodyguard". 

VIDEO Anđa Marić prošetala pistom nakon dugo vremena

 

Ključne riječi

Komentara 1

PO
poluvodič
12:27 29.10.2022.

Muškarci su toxic kao, a kad se žene majmuniraju onda je to slatko i poželjno. Svijet dvostrukih standarda. Nije lako zadržati zdravu glavu majke mi. Svi pucaju po šavovima lagano.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije