Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dom sportova

Ulaznice za stand up show Ivana Šarića prodaju se velikom brzinom

Foto: Mario Pavlović
1/3
30.08.2019.
u 11:20

Mjesec dana do nastupa, parter je rasprodan, požurite po svoju ulaznicu za tribine i budite dio najvećeg stand up show u Hrvatskoj

Otkako je prije mjesec dana Ivan Šarić najavio najveći stand up show u Hrvatskoj i svoj do sada najambiciozniji projekt – nastup u maloj dvorani Doma sportova 02. listopada, interes publike je toliko velik, da su ulaznice za parter već rasprodane, te su još u prodaji ostale ulaznice samo za tribine i to po cijeni od 90 kuna.

Ona dobro poznata, „Smijeh je najbolji lijek“, definitivno stupa na snagu kada se Ivan popne na pozornicu, a dokaz istome su dvorane koje popuni do zadnjeg mjesta. Ljudi su željni sjediti i smijati se, opušteno, u omiljenom društvu, ali osim smijeha, stvarati uspomene i graditi pozitivnu atmosferu oko sebe.

Mala dvorana Doma sportova će 02. listopada biti mjesto vrhunskog stand-up showa, ispunjenog Šarićevim britkim, pitkim i personaliziranom humorom. Upravo na tom mjestu, Ivan Šarić je pred nešto više od dvije godine održao nastup za pamćenje, kao 'predgrupa' svjetski poznatom stand-up komičaru Pablu Franciscu, odlično pripremivši publiku za navale smijeha i pokazavši kako bez problema može stati rame uz rame velikanima svjetske stand-up komedije.

Svojim fenomenalnim forama zaradio je gromoglasan pljesak, a mnogi su tada komentirali kako je Šarić bio čak i bolji od Pabla Francisca. Njegov prepoznatljiv stil čine uvijek zanimljive šale na račun muško-ženskih odnosa, religije, povijesti, aktualnih političkih zbivanja, te opservacijski i apstraktni humor uklopljen u svakodnevne regionalne događaje. Najveći dio showa bit će baziran na novim materijalima, ali tu će također biti mjesta i za klasike koji su dobro poznati njegovoj publici. Požurite po jedan od najtraženijih papirića u gradu i na vrijeme osigurajte svoju ulaznicu i budite dio najvećeg stand up showa u Hrvatskoj.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije