Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mala šala

Ivan Šarić objavio šaljivu fotku, a Viktorija Rađa nasmijala s komentarom

Ivan Šarić i Korana Gvozdić
Foto: Instagram/Ivan Šarić
1/4
07.06.2019.
u 20:05

Nakon finala "Plesa sa zvijezdama" Ivan Šarić odlučio se sa zaručnicom Koranom Gvozdić odmoriti u Istanbulu.

U finalu "Plesa sa zvijezdama" za treće mjesto izborio se zadarski komičar Ivan Šarić. Nakon što je otplesao svoje, odlučio se zaputiti u Istanbul sa zaručnicom Koranom Gvozdić.

Osim što je trećeplasirani u showu, on je nedavno postao i članom Hrvatskog sportskog plesnog saveza. U šaljivoj Instagram objavi gdje pozira u velikoj gužvi, komičar je nasmijao pratitelje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ona: Što ako te izgubim u gužvi? Ja: . . . . #turkey #vacation #istanbul

A post shared by Ivan Saric (@ivansaric) on

"Ona: Što ako te izgubim u gužvi? Ja:.....", napisao je Ivan u opisu fotografije.

Ubrzo se javila i Ivanova rasplesana kolegica Viktorija Rađa i oduševila komentarom šaljive naravi.

- Ja Dina ovako nikad nisam još izgubila - napisala je Rađa, a na nju se nadovezao pobjednik showa Slavko Sobin: "Ahaahaahahhahaahaha vrh!'

Podsjetimo, pobjedu u ovogodišnjoj sezoni "Plesa sa zvijezdama" odnijeli su glumac Slavko Sobin i Gabriela Pilić,  a u finalu s njima našli su se Ivan Šarić i Paula Jeričević te Viktorija Rađa i Marko Mrkić.

Komentara 1

NI
nirovad
13:27 08.06.2019.

dobra fora

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije