Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tri snimke

Pogledajte kako se Nives Celzijus priprema za nastup u Lisinskom

Nives
Foto: Youtube Screenshot
1/4
08.03.2015.
u 19:10

Svoje vokalne sposobnosti popularna pjevačica pokazala je i u tri snimke priprema za nastup koje su objavljene na YouTubeu.

Nives Celzijus ne posustaje u pripremama za svoj nastup u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski u Zagrebu koji će održati 1. travnja.

Svoje vokalne sposobnosti popularna pjevačica  pokazala je i u tri snimke priprema za nastup koje su objavljene na YouTubeu.

Na jednoj od njih pjeva ''Neka cijeli ovaj svijet'' iz mjuzikla ''Jalta, Jalta''.

Na društvenim mrežama danas je svojim omiljenim 'karanfilčićima' čestitala Dan žena, jer ipak je, kaže, cvijet karanfil postao njezin zaštitni znak. 

- Moje pripreme u kućnoj radinosti samo su mali dio onoga što sa cijelim timom suradnika pripremam za sve moje obožavatelje.

Već je više od pola dvorane prodano nepunih mjesec dana uoči koncerta i to je doista sjajan rezultat. Ako se nastavi ovim tempom, mislim da ćemo ponoviti i koncert idući dan, istaknula je popularna pjevačica. 

 

 

>> Je li koncert Nives Celzijus u Lisinskom paradigma rastakanja hrvatskog društva? 

>> Nives: Kelly Brook mi je totalni fetiš, ali moram se udebljati još malo da izgledam kao ona

Komentara 4

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
19:56 08.03.2015.

nives je zakon!

Avatar Vigo__the__Carpathian
Vigo__the__Carpathian
10:13 09.03.2015.

Ovo je teska sramota ovako Jaltu izrugivati,sramota u sto smo se pretrvorili.Treba joj dati stangu i poslati je u Sokol ili Nec pa nek tamo vjezba!UZAS!!!

EA
ex_animo
12:39 09.03.2015.

Nives u Lisinskom?! Sramota!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije