Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
što da dobije na lutriji

Nives: Kelly Brook mi je totalni fetiš, ali moram se udebljati još malo da izgledam kao ona

Nives Celzijus
Foto: PR FOTO
1/2
20.02.2015.
u 13:24

Nives Celzijus bi da dobije na lutriji htjelai upoznati Kim Kardashian da izmjeni iskustva s njom, a duet bi snimila s Britney Spears

Nives Celzijus jučer je predstavila svoj novi singl 'Lutrija', a kada bi ona sama dobila na lutriji kaže da bi i dalje živjela u Zagrebu.

– Meni je lijepo u Zagrebu, posao odlično ide, možda bih kupila neku vikendicu u egzotičnijim krajevima, ali bi definitivno ostala u Zagrebu – kazala je u Glazbenom Showu Dalibora Petka na Narodnom radiju pjevačica.

Na pitanje koja bi joj bila idealna frizura rekla je njezina i upitala Petka ima li on zamjerke na njezinu frizuru.

– Što se tiče idealne kilaže još bih se malo popunila jer mi je sad Kelly Brook totalni fetiš, ali mi fali par kilograma da bi izgledala kao ona – kaže Nives.

Htjela bi upoznati Kim Kardashian da izmjeni iskustva s njom, a duet bi snimila s Britney Spears. Glumila bi u novom nastavku Sirovih strasti.

– Idealan muškarac bio bi visok 1,90 centimetara, dobre guze, dugih nogu, pomalo baby face, ali s nepravilnijim nosom – opisala je Nives kako bi izgledao njezin savršen muškarac.

>> Nives: Od mene su očekivali opet neku erotsku aluziju, ali pjesma 'Lutrija' nije takva

Ključne riječi

Komentara 5

SP
splitskodite1976
14:26 20.02.2015.

Ne bi ti ni eurojack pot bia dovoljan....

DA
danebi
16:45 20.02.2015.

Na zalost nema jos lijeka da se pamet popravi.....

OB
ObrenM
13:59 20.02.2015.

Kada sam pomislio,da smo se rjesili Severine,evo novog kica- Cicoline.Za predpostaviti je da ce mo njenu intelektualnu facu skoro svakodnevno gledati.Vidimo,da je predsjednica pocela raditi i na obrazovanju neukog puka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije