Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jedno od najdražih putovanja

Trenutak pun emocija: Goran Ivanišević i supruga Nives uživaju u Americi

Goran i Nives Ivanišević/Pixsell
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
1/5
18.07.2021.
u 14:51

Bivši tenisač Goran Ivanišević uvršten je u Hall of Fame 20 godina nakon osvajanja Wimbledona. Svečano primanje održano je ove subote u Newportu na Rhode Islandu, a u ovom posebnom trenutku uz njega je bila i supruga Nives Ivanišević

Bivši tenisač Goran Ivanišević uvršten je u Hall of Fame 20 godina nakon osvajanja Wimbledona. Svečano primanje održano je ove subote u Newportu na Rhode Islandu, a u ovom posebnom trenutku uz njega je bila i supruga Nives Ivanišević koja mu se pridružila na putovanju s obzirom na to da već neko vrijeme ne radi na radiju.

Uzbuđena Nives na svojem je Instagram profilu objavila nekoliko fotografija. Prvo je pozirala ispred svjetionika, a potom je objavila djelić atmosfere kao i svoju i Goranovu modnu kombinaciju, a pratitelji su joj uputili brojne komplimente, a Nives se potrudila odgovoriti svima.

Foto: Instagram/ nivessimpson

Gora je u svojem govoru dao poseban prostor svima koji su se žrtvovali za njegovu karijeru, ponajviše otac Srđan i majka Gorana. Također, zahvalio se i svojoj djeci- Oliveru koji je premalen da bi znao tko je njegov otac, i Emanuelu i Amber koji su dovoljno veliki da osjećaju ponos zbog onog što je Goran ostvario.

Foto: Instagram/ nivessimpson

Dirljiv dio govora bio je upućen i supruzi Nives:

-Kad sam ja počinjao biti dobar, ona je još bila djevojčica. Nije znala za mene, niti je znala išta o tenisu. Dvadeset i nešto godina poslije stoji ovdje iznimno ponosna i prelijepa. Hvala ti na podršci i ljubavi', zahvalio se Goran supruzi koja mu je nakon lijepih riječi poslala poljubac iz prvog reda.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije