Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sprema album, podcast...

Iskrena ispovijest Alke Vuice: I danas sumnjam u sebe i mislim da bih trebala raditi nešto drugo

18.07.2021.
u 19:30

‘Muškarci prolaze kao heroji, a puno su plašljiviji od žena. Nama ne kažu da smo heroine, nego luđakinje’, priča nam iskreno Alka. A upravo svega ovoga dotaknuli smo se u intervjuu u kojem, među ostalim, otkriva zašto je djetinjstvo provela u svojevrsnom strahu od svojega oca, zašto joj se pokojni Karlo Metikoš doimao poput prave “luđakinje”, a Josipa Lisac vrlo zahtjevnom.

Komentara 6

TR
Triplet
19:37 18.07.2021.

Alka Kuica pa i radila si ti nesto drugo...kakvi selebritiji

BE
berija
19:33 18.07.2021.

Imaš razloga za sumnju. Radi nešto drugo.

ZA
zagabria5
01:05 19.07.2021.

Ne možeš pjevati i karat se okolo i žalit što nisi doktorirao. I obratno. U životu nema vremena za sve zato čovjek treba dobro odabrati svoj put

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije