Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najpoznatija 'zvjezdica'

Više nije djevojčica! Nekada je plijenila samo glasom, a sada pažnju naša pjevačica privlači i stasom

Pula: Svečano otvorenje Pula Film Festivala
Foto: Sasa Miljevic/PIXSELL
1/9
18.07.2021.
u 13:57

Mia je i ovog puta pokazala da više nije djevojčica već prava djevojka koja ne plijeni samo glasom, nego i stasom.

Sinoć je u Puli svečano otvoren 68. filmski festival. Otvorenju su nazočili brojni pripadnici društvenog i političkog života, a posebnu pozornost plijenila je Mia Negovetić (18) koja je nastupila na otvorenju festivala.Talentirana Riječanka, koju je javnost upoznala prije šest godina tijekom sudjelovanja u RTL-ovom showu 'Zvjezdice' u kojem je i odnijela pobjedu, na crvenom tepihu pojavila se u svilenoj tamnozelenoj haljini i bijelim štiklama. Mia je i ovog puta pokazala da više nije djevojčica već prava djevojka koja ne plijeni samo glasom, nego i stasom. Dokazala je to pozirajući na crvenom tepihu uz glumca i voditelja Tarika Filipovića s kojim se družila na otvorenju. 

17.07.2021., Pula - U Puli je svecano otvoren 68. filmski festival. Otvorenju su nazocili brojni pripadnici drustvenog i politickog zivota. Tarik Filipovic, Jelena Vitasovic Photo: Sasa Miljevic / PIXSELL
Foto: Sasa Miljevic/PIXSELL, ilustracija

Da će mijenjati stil odijevanja na pozornici Mia je dala naslutiti već ove godine na Dori. Bio je to potpuno različit stil od prošlogodišnjeg natjecanja, a naišao je na veliki broj pohvala na društvenim mrežama i njezinih fanova. Inače, prošle godine je zbog stajlinga naišla na kritike, ponajviše zbog dioptrijskih naočala koje nije odlučila zamijeniti lećama. Ona se na kritike nije osvrtala, no čini se da je vremenom ipak odlučila, poput svih svjetskih zvijezda, mijenjati izgled na pozornici , uz pjesmu, svaki puta ponuditi i neki drukčiji modni izričaj.

17.07.2021., Pula - U Puli je svecano otvoren 68. filmski festival. Otvorenju su nazocili brojni pripadnici drustvenog i politickog zivota. Photo: Sasa Miljevic / PIXSELL
Foto: Sasa Miljevic/PIXSELL, ilustracija
VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku sa Zdenkom Kovačiček 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije