Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TJ MILLER

Poznati glumac uhićen zbog lažne dojave o bombi

T.J.Miller
Foto: Reuters
1/3
11.04.2018.
u 11:03

Kako piše Hollywood Reporter, Miller se 18. ožujka vozio vlakom iz Washingtona u Connecticut. Nazvao je policiju i prijavio kako se s njim vozi žena s maramom na glavi koja ima bombu u torbi.

Glumac TJ Miller, najpoznatiji po ulozi Erlicha Bachmana u HBO-ovoj seriji "Silicijska dolina", te Weasela u filmu "Deadpool" uhićen je nakon što je policiji lažno prijavio prijetnju bombom.

Kako piše Hollywood Reporter, Miller se 18. ožujka vozio vlakom iz Washingtona u  Connecticut. Nazvao je policiju i prijavio kako se s njim vozi žena s maramom na glavi koja ima bombu u torbi.

- Stalno nešto koša po torbi, nervozna je i mislim da želi napustiti vlak i ostaviti prtljagu - rekao je policiji Miller i dodao kako je to prvi put da zove policiju, te da je zabrinut za sigurnost putnika.

Glumac je zatim policiji greškom dao krivi broj vlaka koji je ispražnjen u Connecticutu, što je dovelo do velikih kašnjenja. U tom vlaku bila je i novinarka Alison Stewart, koja je na Twitteru objavila i video pretrage.

- Policija je prijetnju shvatila vrlo ozbiljno. Sve su izbacili na parking usred noći, došli su sa 16 vozila i četiri psa. Posebno su ispitivali četiri žene, i sve zbog tog tipa - napisala je Stewart.

Osoblje vlaka u kojem je glumac putovao potvrdilo je kako je Miller popio nekoliko alkoholnih pića, a zatim se počeo svađati sa ženom u drugom redu. Zamolili su ga da izađe u New Yorku kako bi se otrijeznio.

Miller je uhićen na aerodromu La Guardia u New Yorku, a pušten je nakon što je platio jamčevinu od 100 tisuća dolara. Ako ga proglase krivim zbog lažnog prijavljivanja mogao bi dobiti i do 5 godina zatvora.

Komentara 1

MA
Maxim007
12:05 11.04.2018.

Rasistički glupan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije