Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IPAK SU SE POTUKLI

Žestoki obračun: Pogledajte snimku tučnjave Tife i Islamovića

tifa i Alen
Foto: Screenshot
1/4
10.01.2018.
u 12:17

Magazin Scandal objavio je snimku napada na kojoj se vidi kako su se prvo vrijeđali, a onda je Tifa udario Alena u glavu, a on mu je nakon toga uzvratio nogom i šakom u tijelo.

Premda su Alen Islamović i Mladen Vojičić-Tifa posljednjih dana pokušali demantirati kako su se potukli tijekom novogodišnjeg koncerta Bijelog dugmeta u Budvi, čini se da je ipak istina kako je došlo do tuče.

Magazin Scandal objavio je snimku napada na kojoj se vidi kako su se prvo vrijeđali, a onda je Tifa udario Alena u glavu, a on mu je nakon toga uzvratio nogom i šakom u tijelo.

Premda o ovom sukobu osim očevidaca sad govore i videodokazi, Tifa, Alen i menadžer Bijelog dugmeta Adis Gojak i dalje tvrde da se ništa nije dogodilo.

– Svi smo stajali zajedno u backstageu i kada je Tifa silazio s pozornice, okliznuo se niz stepenice, Alen je stajao tu i Tifa ga je odgurnuo. Alen ga je počep psovati, ali to je normalno. Ljudi se svakodnevno psuju, pa normalno je da će se u dva ujutro psovati. Nisam vidio da su se udarali glavama – rekao je Gojak za Blic. Na konstataciju kako se na snimci jasno vidi da je došlo do udarca u glavu, Gojak je dodao kako to nije vidio, iako je bio udaljen samo nekoliko metara.

tifa i Alen
1/227

Komentara 57

DO
domxerex
14:18 10.01.2018.

"Ciganska" posla!

Avatar HLEBINAC
HLEBINAC
14:38 10.01.2018.

A to li je taj Alija Islamović koji se predstavlja kao Alen ?

ZA
zadar1
14:07 10.01.2018.

limebo racku za ta dva takmuka.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije