Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBRAČUN

Islamović i Tifa se potukli nakon koncerta u Budvi?

bijelo dugme
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
01.01.2018.
u 16:35

Vojičić je navodno zamjerio Islamoviću što je otpjevao dionicu pjesme namijenjenu njemu.

Netrpeljivost dvojice pjevača Bijelog Dugmeta, Alena Islamovića i Mladena Vojičića Tife, došla je do izražaja na dočeku Nove godine u Budvi.

Kako neslužbeno javljaju Vijesti, na kraju novogodišnjeg koncerta došlo je do fizičkog obračuna dvojice glazbenih legendi u backstage-u.

Navodno je prvo došlo do verbalnog sukoba, a zatim i do odgurivanja, što je kulminiralo i fizičkim obračunom dvojice pjevača.

Vojičić je navodno zamjerio Islamoviću što je otpjevao dionicu pjesme namijenjenu njemu.

Svjedoci navode kako je do sukoba došlo nakon završetka koncerta, kada su silazili s bine, a da je deblji kraj izvukao Vojičić, kao i da se Goran Bregović nije želio miješati u sukob.

Pogledajte galeriju: A - strana Nova godina

bijelo dugme
1/58

Komentara 40

LI
lipa75
17:25 01.01.2018.

Ovo današnje tzv. Bijelo dugme je najveća glazbena prevara. Imao sam ih priliku uživo gledati, a iznenadila me katastrofalna svirka i opcenito loš odnos s publikom koja je već nakon 3-4 pjesme pocela zvizdati. Pojedini mediji dizu Bregovića u zvijezde,, medutim zvijezda si nebi dozvolila katastrofalno loše koncerte.

Avatar tituš
tituš
16:49 01.01.2018.

srpska posla ..

SA
samograd
17:31 01.01.2018.

Nabijem vas na kiflu tj penis skupa sa Bregovićem,Balševićem i ostalom jugosmeću.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije