Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
fanovi zabrinuti

Teško bolesna glumica(72) šokirala sve odlukom: Ne planiram se cijepiti

Foto: profimedia
1/6
01.02.2021.
u 09:36

Olivia je potvrdila za strane medije da se ne misli cijepiti. - Ne, u ovom trenutku se neću cijepiti - izjavila je Newton John.

Pjevačica i glumica Olivia Newton - John šokirala je svijet odlukom da se neće cijepiti protiv koronavirusa iako ima 72 godine i bori se s rakom dojke koji je u četvrtom stadiju. Olivia je potvrdila za strane medije da se ne misli cijepiti. 

- Ne, u ovom trenutku se neću cijepiti - izjavila je Newton John. 

Nije htjela objasniti zašto je tako odlučila, no njezina kći, Chloe Lattanzi komentirala je kako se ni ona neće cijepiti u jednom intervjuu te otkrila zašto. 

- Nisam antivakserica, ali ne želim u svoje tijelo stavljati živu i pesticide - kazala je. 

Podsjetimo, Olivia Newton John treći put se bori s rakom, no ova 72-godišnja zvijezda ne želi odustati.  O bolesti je pričala s voditeljicom Gayle King u emisiji This Morning na CBS-u.
Voditeljicu je pozvala u kuću, te joj pokazala imanje na kojoj uzgaja marihuanu i staju u kojoj drži minijaturne konje. Newton -John tvrdi da joj je marihuana pomogla sa zdravstvenim problemima. Iako joj je rak dojke dijagnosticiran prvi put 1992., istog dana kada joj je preminuo otac, 2013. su je doktori šokirali činjenicom da se rak proširio. Nakon toga je rak otišao u remisiju, ali se ponovno vratio prije dvije godine kad su Oliviji doktori rekli da je u 4. stadiju. Ona kaže da bol može biti neizdrživa.

- Plačem od bolova - rekla je pjevačica koja je dodala da ne želi razgovarati o tome koliko joj je još ostalo života, te je odlučila živjeti dulje no što joj doktori kažu. Rekla je i da ne voli pričati o smrti.
- Mogu umrijeti sutra. Drvo može pasti na mene - rekla je pjevačica koja misli da joj je lakše kad može meditirati i što je okružena ljudima koji je vole.

Komentara 13

BG
Blade_Gunner
10:40 01.02.2021.

Čemu ovo histerično iščuđavanje i provlačenje po medijima? Pa valjda svaka poslovno sposobna osoba može procijeniti rizik podrvrgavanja nekom medicinskom zahvatu, uključujući i cijepljenje.

WE
weAreCro
10:16 01.02.2021.

Svaka cast, ipak i među poznatima ima pametnih i nepodmitljivih ljudi.

Avatar lasta mala
lasta mala
11:15 01.02.2021.

Njeno tijelo,njena odluka.Nedovoljno istraženo cjepivo ne donosi ništa dobroga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije