Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
S obitelji u Dubaiju

Kći jedne od najbogatijih Hrvatica uživa u luksuznom odmoru i ne obazire se na kritike

Foto: instagram
1/8
01.02.2021.
u 08:30

Britanska ministrica unutarnjih poslova Priti Patel uputila je nedavno kritiku svim influencerima koji tijekom pandemije putuju svijetom i rekla je kako ih smatra neodgovornima, ali Tamara se ne obazire previše na ovakve izjave.

Tamara Ecclestone, kći jedne od najbogatijih Hrvatica Slavice Radić i bivšeg šefa Formule 1 Bernieja Ecclestonea, uživa u luksuznom odmoru u Dubaiju sa suprugom i kćerima. Na Instagramu već nekoliko dana objavljuje fotografije na kojima je pokazala i svoju fit liniju do koje je došla samo četiri mjeseca nakon rođenja druge kćeri, a njezin suprug Jay svojim pratiteljima na društvenim mrežama pokazuje u kakvim sve aktivnostima uživa sa starijom kćeri.

Britanska ministrica unutarnjih poslova Priti Patel uputila je nedavno kritiku svim influencerima koji tijekom pandemije putuju svijetom i rekla je kako ih smatra neodgovornima, ali Tamara se ne obazire previše na ovakve izjave kao ni na kritike britanske javnosti i medija koji su je također prozvali zbog toga što i usred pandemije putuje dok je u Velikoj Britaniji situacija zbog korona virusa poprilično teška.

Dali su joj to do znanja i njezini pratitelji na Instagramu i javili su joj se neki zdravstveni djelatnici i napisali kako ona uživa dok oni rade bolnici, drugi su joj zamjerili što putuje tijekom pandemije. Tamara je ove godine jako mali dio vremena provela u Velikoj Britaniji pa je dio ljetnog odmora bila u Hrvatskoj dok je ostatak godine provela u kući svog oca u Gstaad u Švicarskoj. 

Foto: reuters

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije