Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POBJEDNICA

Tereza Kesovija otkrila što joj je nekoć rekla princeza Grace Kelly

Tereza Kesovija
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/4
03.07.2020.
u 23:49

- To je ona, ona je pobjednica i gotovo. Poslije sam ju došla prozdraviti i rekla je - od danas sam ja vaš prijatelj, ako me ikada zatrebate molim vas javite mi se - kazala je Tereza koju je nedavno razveselila vijest kako je vlasnik kioska na Zrću nazvao ga po njoj

Tereza Kesovija ove je godine sve oduševila duetom "Sam u vodi" s Let 3, a nedavno je snimila novu pjesmu koju joj je napisao Aljoša Šerić. Diva domaće glazbene scene tijekom karijere objavila je više od 1000 pjesama, a šezdesetih godina ostvarila je uspješnu karijeru u Francuskoj.

Godine 1966. nastupala je za Monaco na Eurosongu s pjesmom "Bien Plus Fort", a kako je kazala za In Magazin, bila je velika želja princeze Grace Kelly.  Princ Ranier na Eurosong je te godine želio poslati pjevačicu Isabelle, ali je popustio želji svoje supruge i na Eurosong je otišla Tereza Kesovija. Nažalost, nije dobila ni jedan bod i podijelila je posljednje mjesto s predstavnikom Italije Domenicom Modugnom, autorom eurovizijskog hita "Volare".

Tereza Kesovija
1/8

- To je ona, ona je pobjednica i gotovo. Poslije sam ju došla prozdraviti i rekla je - od danas sam ja vaš prijatelj, ako me ikada zatrebate molim vas javite mi se - kazala je Tereza koju je nedavno razveselila vijest kako je vlasnik kioska na Zrću nazvao ga po njoj. 

- Ja sam ostala bez riječi nisam mogla vjerovati, nije me kontkatirao, ali ja ću njega jer mi je to jako lijepo. Mislim da je zaslužio mnogo više zbog ljepote duha njegovog, mlad je, učinio je nešto što je danas teško vjerovati, ali spremila sam mu autobiografiju s posvetom, CD i otišla bih zbog njega - rekla je Kesovija

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije