Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zaručili su se 2020.

Tajno vjenčanje u obitelji Beckham: Zbog jednog poteza Victorije neki su bili uvjereni da postoji razdor među članovima

Foto: PA/Pixsell
1/14
14.12.2021.
u 15:50

Osim Davida na vjenčanju Teda i Hilary su prisustvovali i drugi članovi obitelji, Beckhamova supruga Victoria i njihovo troje djece, Cruz, Romeo i Harper. Jedini koji nije bio na vjenčanju je Brooklyn Beckham jer trenutačno boravi u SAD-u.

Ted Beckham (72), otac Davida Beckhama oženio se ovaj vikend za 11 godina mlađu odvjetnicu Hilary Meredith. David je bio na ceremoniji koja je održana u londonskom Templeu, te je bio kum. Osim njega na vjenčanju su prisustvovali i drugi članovi obitelji, Beckhamova supruga Victoria i njihovo troje djece, Cruz, Romeo i Harper. 

"Ted i Hilary Beckham voljeli bi potvrditi da su se u subotu vjenčali na maloj, privatnoj ceremoniji u Londonu, okruženi najbližom obitelji, uključujući Tedovo troje djece i osmero unučadi, ali i Hilaryjinom majkom kao i njezinim kćerima. Kum je bio Tedov sin David, a djeveruše Charlotte, Francesca i Harper, koje su divno izgledale u plavim baršunastim haljinama. Par je nakon vjenčanja otputovao izvan zemlje na medeni mjesec" kazao je glasnogovornik za britanske medije. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EVOKE (@evokedotie)

 

Ted se inače zaručio za Hilary prošle godine u ožujku.  Bio je presretan zbog toga, pogotovo zato što se prije 18 godina razveo od Davidove majke Sandre s kojom je bio u braku 33 godine. Njihov razvod bio je izrazito mučan za oca nogometne zvijezde, ali i ostatak Beckhamovih. Pisalo se ranije i kako postoji razdor unutar obitelji jer Victorija nije dozvolila Hilaryjinoj kćeri da dođe na krštenje njenog i Davidovog sina Cruza.  

Jedini koji nije bio na vjenčanju je Brooklyn Beckham jer trenutačno boravi u SAD-u

VIDEO Božidar koji je napravio bijesnu scenu u 'Večeri za pet', pojavit će se i u novoj emisiji 'Tri, dva, jedan - ho, ho, ho!'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije