Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reporterka i voditeljica

Suradnja je kratko trajala! Bivša HRT-ovka više nije dio tima 'Provjerenog', vijest potvrdili i s Nove TV: 'Istina je'

Foto: Nova TV
1/4
14.12.2021.
u 12:21

Možemo potvrditi da Maja Tanasovski više nije dio tima Nove TV – kratko su na naš upit odgovorili iz PR službe ove televizije.

Maja Tanasovski (34) novinarka i voditeljica koja je jedno vrijeme vodila jutarnje Vijesti u sklopu emisije "Dobro jutro Hrvatska" ovo ljeto prihvatila je poziv s Nove TV i postala je članica tima emisije "Provjereno". U novoj sezoni u kojoj je uredničku i voditeljsku poziciju preuzela Ema Branica, novinarka Tanasovski trebala je biti jedna od reporterki ovog nagrađivanog informativnog magazina Nove TV. Ova suradnja potrajala je samo nekoliko mjeseci i Maja više nije na Novoj TV, što su nam potvrdili i s Nove.

– Možemo potvrditi da Maja Tanasovski više nije dio tima Nove TV – kratko su na naš upit odgovorili iz PR službe ove televizije. 

– Prema Provjerenom imam osjećaj svojevrsnog strahopoštovanja. Ovo je emisija koja već 14 godina ima kredibilitet i postala je sinonim borbe za pravdu u društvu. Gledatelji se njezinim novinarima i dalje redovito obraćaju i vjeruju u njihovu pomoć kada ih svi ostali iznevjere. Na meni je velika odgovornost opravdati povjerenje koje mi je dano, a istovremeno sam uzbuđena zbog novog početka i priča koje me čekaju. Očekujem da će nova sezona nastaviti sa svojom misijom još jače, još hrabrije – rekla je Maja kad je dobila angažman u "Provjerenom", a koji je novi televizijski angažman dobila – uskoro ćemo doznati. 

VIDEO Sanela u Edin zaručili su se u zadnjoj epizodi Braka na prvu, no stvari su se promijenile

 

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar messerschmidt
messerschmidt
13:13 14.12.2021.

Ja ju primam u svoj tim.

Avatar Golum
Golum
15:56 14.12.2021.

Babe se posvađale.

PO
Polarus
22:55 14.12.2021.

e to je slatkiš...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije