Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Estrada

Svjedočanstvo naše pjevačice: Gledala sam sebe odozgora, a dva lika su me čekala

Živimo u društvu u kojem se sve svodi na ocjene i procjene i ne usudi se čovjek govoriti o stvarima kao što je vjera, a ja ne želim više biti takav čovjek, rekla je na početku svog videa Nika.
03. prosinca 2019. u 09:04 69 komentara 30134 prikaza
Foto: Youtube screenshot
Pogledajte galeriju 1/7

Na svojim društvenim mrežama pjevačica Nika Antolos odlučila je podijeliti svoje svjedočanstvo vjere te je u videu koji traje dulje od 20 minuta ispričala kako je kao mala išla na vjeronauk, ali nije odrasla u obitelji u kojoj se mnogo pričalo i učilo o Bogu.

Nika Antolos ŠOKIRANA Hrvatska pjevačica u trgovini svjedočila pljački i groznom nasilju nad blagajnicom

– Živimo u društvu u kojem se sve svodi na ocjene i procjene i ne usudi se čovjek pričati o stvarima kao što je vjera, a ja ne želim više biti takav čovjek – rekla je na početku svog videa Nika.

Prisjetila se kako je u djetinjstvu imala noćne more i mokrila je do svoje 11 godine i bilo je, kako kaže, još zastrašivanja od sotone. Ispričala je kako ju je u noćnoj mori svaku večer na jednom tavanu proganjala jedna te ista žena. Kasnije je otkrila da tavan iz njenih snova postoji u samostanu na Krku.

otvorila se Domaća pjevačica bori se s bolešću: 'Nemam podršku od kolega s estrade'

Kada je bila mala, Niki je otac poginuo u Domovinskom ratu, a ona je točno opisala mjesto na kojem je poginuo iako nikada nije vidjela lokaciju na kojoj joj je otac izgubio život. Opisala je i prijelomi trenutak koji joj se dogodio dok je živjela u Moskvi sa suprugom i kćeri. Tu cijelu večer je molila i u jednom trenutku počela je nekontrolirano plakati.

nemaju srca Naša pjevačica se bori s teškom bolešću, a fanovi je kritiziraju da je premršava

– Tražila sam odgovor, je li mi oprostio. U glavu mi je došla jedna konkretna rečenica: U početku bijaše riječ i riječ bijaše u Boga. Otišla sam na spavanje i paralizirala sam se u jednom trenutku. Oko mene je bilo plavo svjetlo i dva lika s moje desne strane koji ne gledaju u mene nego čekaju... Čekali su da izađem van i u jednom trenutku shvatiš da kroz glavu izlaziš van i gledam svoje tjeme od gore i onaj isti glas/misao mi prolazi kroz glavu i kaže mi; ako te sad izvuku, gotova si i ne možeš se sjetiti Boga u tom trenutku i jedino što sam mogla pomisliti jest Krist, Krist, Krist i sve je nestalo i mogla sam se micati i vratila sam se u kuhinju i u isto vrijeme obuzme me strah i ljubav prema Bogu i shvatite koliko je Bog svemoćan. To je bio preokret moje ljubavi prema Gospodinu – ispripovijedala je Nika. 

 

Proveli smo jedan radni dan u adventskoj kućici
Nema predaje
Proveli smo jedan radni dan u adventskoj kućici: Radila sam kao BioManijak
 • miyamoto:

  Bog je dobar i veoma strpljiv. Budimo dobri jedni prema drugima, šalimo se ponekad, ali ne mrzimo nikad. Niti po kojoj osnovi

 • markecb:

  Od povijesti do danas jednako, Bog je uvijek nalazio načina da nam progovori kroz druge ljude i njihova iskustva - osobno mislim kako će one koji vjeruju - još više uvjeriti - a one koji ne vjeruju će još više ... prikaži još! potaknuti da pronađu još koji izgovor zašto (ni na ovakvo nešto izgovoreno od žive i zdrave i normalne osobe koje valjda možeš pronaći načina za 1 min.kako kontaktirati idoći do nje i porazgovarati što joj je bilo) ne treba povjerovati. Neka im je, neka nam je svima Bog u pomoći. Vjerovali ili ne.

 • Avatar Mado
  Mado:

  Popis stanovništva kaže da u Hrvatskoj živi 94% vjernika, prema tome mi ne živimo u društvu u kojem se čovjek ne usudi govoriti o vjeri, mi živimo u zemlji u kojoj mediji stvaraju takav lažan dojam o vjeri, a oni ... prikaži još! stvaraju lažan dojam zato jer to uopće nisu hrvatski mediji.