Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otvorila se

Domaća pjevačica bori se s bolešću: 'Nemam podršku od kolega s estrade'

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/4
02.05.2019.
u 13:30

Pjevačica Nika Antolos otkrila je kako ima jako slabu podršku kolega s estrade, no ima potporu predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović.

Pjevačica Nika Antolos otvoreno je progovorila o svojoj bolesti, ali i otkrila da baš nema podršku kolega s estrade.

– Jako slabo, jako, jako slabo. Nisam htjela uopće govoriti o tome, to su me mnogo puta pitali pa sam to pitanje preskakala, jako slabo, sramotno slabo. Ne mogu ni na prste jedne ruke izbrojiti, toliko o tome – rekla je Nika za InMagazin Nove TV.

No Nika definitivno ima potporu predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović od koje je dobila odgovor, a i susrele su se na nogometnoj utakmici. 

– Susrele smo se na stepenicama i njezin tjelohranitelj je rekao ''Nika je tu'', na što sam se ja počela smijati, kao da smo prijateljice u srednjoj školi. Valjda sam bila toliko uporna i tako glasno vikala, u smislu slanja poruka i pozivima, da me i njezin tjelohranitelj znao pa me pozvao da dođem bliže, tako samo se pozdravile – kazala je pjevačica.

Ipak, rekla je kako još nije uspjela otići k njoj u ured jer joj je nezgodno zbog djeteta te da se osjeća grozno što je ona ta koja stopira susret.

Pogledajte kako poznate Hrvatice izgledaju bez šminke:

Ključne riječi

Komentara 13

OR
Orim
18:33 02.05.2019.

Svi vi što pljujete po njoj. Ne daj vam Bože bolesti!

TH
thu
14:38 02.05.2019.

A kaj je s ama ostalima kaj nemamo ni predsjedničinu podršku?

AD
adler77
07:59 03.05.2019.

Nika... Nikad cuo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije