Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
samo se srušio

Iznenadna smrt na HRT-u: Djelatniku pozlilo, a potresnim scenama svjedočio je i gradonačelnik

Hrvatska radiotelevizija
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/5
03.06.2023.
u 15:05

U večernjim satima mu je pozlilo te se srušio, a unatoč naporima kolega do dolaska Hitne pomoći da ga ožive, nije mu bilo spasa

Strašne vijesti dolaze sa zagrebačkog Prisavlja. Naime, djelatnik HRT-ovog Radija Sljeme jučer se za vrijeme radnog vremena srušio te na žalost preminuo, doznaje 24 sata. Kako su doznali, u večernjim satima mu je pozlilo, a unatoč naporima kolega do dolaska Hitne pomoći da ga ožive, nije mu bilo spasa.

- Samo se srušio, kolege su ga pola sata oživljavale, a onda je naišao i gradonačelnik. Zvao je mrtvozornika i vještaka i cijelo vrijeme čekao s kolegama da dođu - doznali su iz 24 sata.

VEZANI ČLANCI:

A potresnim scenama svjedočio je i zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević (41) koji je jučer gostovao u središnjem Dnevniku HTV-a. Nakon završenog intervjua krenuo je prema izlazu iz zgrade i vidio djelatnike kako pokušavaju spasiti svog kolegu.

Foto: HRT

Informaciju o smrti djelatnika s HRT-a su za sada neslužbeno potvrdili, ali bez većih detalja. 

- Gradonačelnik je gostovao u Dnevniku i sasvim slučajno se zatekao ovom nemilom i tragičnom događaju. Naišao je na potresene djelatnike koji su mu rekli da im se kolega srušio. Već je preminuo. Gradonačelnik je napravio sve što je on u tom trenu mogao i ostao pričekati mrtvozornika - poručili su iz Ureda gradonačelnika za 24 sata. 

VIDEO Nina Violić ispričala Ciganoviću je li ikada ulogu dobila preko kreveta i što misli o tome

Ključne riječi

Komentara 29

LJ
ljeto90
16:07 03.06.2023.

Sada znam zasto su mi brisali komentare kada sam postavila jednostavno pitanje kako će opravdati smrt mladih osoba poslije boc?? Iznenada nova bolest

BR
Brdo
15:37 03.06.2023.

Pfizer?!!

PO
ponavljač
15:57 03.06.2023.

A da je Senf samo sekundu ranije došao sve bi bilo u redu i bio bi spašen... kao i grad Zagreb!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije