Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
preminuo u bolnici

Strašna tragedija pogodila slavnu glazbenicu: Nepoznati vozač usmrtio njezinog oca pa pobjegao

Foto: profimedia
1/9
16.02.2021.
u 08:00

64-godišnji otac reperice ubrzo je hospitaliziran s teškim ozljedama, no nažalost, preminuo je u bolnici ubrzo nakon toga.

Robert Maraj, otac slavne reperice Nicki Minaj poginuo je nakon što je na njega ovoga petka naletio automobil. Maraj je šetao cestom u posljepodnevnim satima na Long Islandu kada je na njega naletio nepoznati vozač, koji je potom pobjegao s mjesta nesreće.

64-godišnji otac reperice ubrzo je hospitaliziran s teškim ozljedama, no nažalost, preminuo je u bolnici ubrzo nakon toga. Lokalna policija potvrdila je za TMZ vijest, a objavila je i da traži sve svjedoke nesreće kako bi pronašli počinitelja. 

Punog imena Onika Tanya Maraj, 38-godišnja reperica rođena je u Trinidadu, a odrasla je u njujorškoj četvrti Queens jer su se njezini roditelji preselili u Ameriku kada je Nicki imala samo pet godina. O očevoj smrti još se uvijek nije oglasila, no njezin glasnogovornik za medije potvrdio je očevu smrt.

Prije samo četiri mjeseca Nicki Minaj postala je majka po prvi put kada je na svijet donijela sina. Nicki i Kenneth Petty su se vjenčali prošle godine, a počeli su vezu krajem 2018., kad su mediji naveliko pisali kako se obožavatelji boje za njenu sigurnost, s obzirom na Pettyjevu kriminalnu prošlost.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije