Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HITNA OPERACIJA

Matko Jelavić pretrpio jaki infarkt: 'Imam teško oštećenje srca. Mislio sam da su želučani problemi'

15.03.2017., Split - Park suma Marjan, prva vidilica, pjevac Matko Jelavic. Photo: Miranda Cikotic/PIXSELL
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1/7
15.02.2021.
u 10:32

Splitski pjevač Matko Jelavić hospitaliziran je i operiran, obavijestio je pratitelje na svom Facebook profilu.

Pjevač Matko Jelavić završio je u bolnici u Splitu gdje su ga operirali nakon što se požalio da ga boli trbuh. Misleći da su u pitanju želučani problemi, Jelavić je ostao iznenađen kada su liječnici shvatili da je pretrpio teški infarkt.

"Malo o mom zdravlju zadnjih dana. Prije nekih 7 dana zatražio sam pomoć splitske bolnice Križine oko strašnih bolova u želucu. Oni su trenutačno postavili skroz drugačiju dijagnozu: Matko Jelavić ima teško oštećenje srca zbog upravo preživljenoga teškog infarkta! Odmah su me operirali, postavili dva stenta i počela je borba za moj život. Krasne cure i super momci, veliki stručnjaci, zaista se trude oko mene. Vi ste moji heroji! Sada slušam sve Vaše savjete i molimo Boga!" napisao je na Facebooku pjevač kojem su fanovi poželjeli brzo ozdravljenje.

Foto: Facebook/TS Auris

Često su ga u medijima doživljavali kao buntovnika među glazbenicima koji je vrlo aktivan u borbi protiv srpskih cajki, a jednom smo ga imali priliku o tome pitati.

– Ja nisam borac protiv srpskih cajki, već zagovornik jake hrvatske glazbe. Prije 11 godina upozorio sam preko HTV-a što će se dogoditi ako nešto ne promijenimo. I dogodilo se, pa danas 90% mjesta za zabavu u Hrvatskoj pokriva glazba iz Srbije, Splitski festival se pokvario, a mediji su jedno vrijeme prestali davati podršku hrvatskoj glazbi s vrlo rijetkim iznimkama, kao Branko Uvodić. Tada mi neki ljudi nisu vjerovali, ali, nažalost, sve se dogodilo. Jedna politička stranka Hrvatskoj glazbenoj uniji poručila je da oni podržavaju samo tzv. urbanu glazbu. A žele vladati cijelom Hrvatskom! To se ne smije više dogoditi. Treba podržavati sve vrste domaće glazbe. Domaću zabavnu glazbu smo potisnuli, nastala je pustoš i u taj prostor upali su drugi. Vrijeme je da shvatimo da ne možemo više ovako – kazao nam je tada.

 

Ključne riječi

Komentara 4

ČS
Čuvaj se senjske ruke
12:02 15.02.2021.

Evo što doživi čovjek ako je pošten. Ne daj se legendo!

DD
De der
10:42 15.02.2021.

Uz pozdrave i želje za brzo ozdravljenje. Da nam ponovno zapivaš, Majko stara.

Avatar BožeSačuvaj
BožeSačuvaj
09:35 17.02.2021.

E moj dragi Matko,jedini razlog što su već desetljećima popularnije "srpske cajke" od domaće glazbe je to što naša glazba jednistavno je šund!(čast nekim pjesmama-ali tih je na godišnjoj bazi vrlo malo)..,nisu to više 80-te kada smo imali skoro svaki tjedan neku našu domaću pjesmu hit...znači problem je u nama odnosno našim tekstopiscima i izvođačima,nena tu više one pozitivne vibre sa pjesmom koja može pokrenuti emociju mase a onda tu dolaze "srpske cajke" koje to uspješno rade..nema tu ničeg političkog već samo da li pjesma je melodična,pjevljiva i lako zapamtljiva-vidi se da nema više Runjića a Dujmić radi ovisnosti i prije tragične smrti je bio stvaralački neupotrebljiv dok Tutić i Alka Vujica su s godinana izgubili onaj mladenački talent a novih kompozitora više ni nemamo..Huljića sam namjerno izostavio jer je lik poznat samo kao falsifikator i ne smatram ga skladateljem ni kompozitorom a bogme ni tekstopiscem (lako je prevoditi južnoameričke tekstove i onda ih tu prepravljati i predstavljati kao svoje uradke)..čuvaj se i ozdravi brzo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije