Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavila fotku

Sjećate li se nje? Mihaela nije uspjela osvojiti srce Gospodina Savršenog, a evo kako danas izgleda

Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/9
04.08.2021.
u 10:00

Nije joj uspjelo šarmirati Savršenog i kaže kako nakon showa nisu ostali u kontaktu i njihova komunikacija svela se tek na pokoji lajk na društvenim mrežama. Isto se dogodilo i ovaj put kada je zgodna Porečanka objavila fotku iz Švicarske.

U drugoj sezoni showa "Gospodin Savršeni" Mihaela Muhvić pokušala je osvojiti srce Mije Matića. Nije joj uspjelo šarmirati Savršenog i kaže kako nakon showa nisu ostali u kontaktu i njihova komunikacija svela se tek na pokoji lajk na društvenim mrežama. Isto se dogodilo i ovaj put kada je zgodna Porečanka objavila fotku iz Švicarske.

Mihaela inače ne dijeli puno o svom privatnom životu na društvenim mrežama, već pratitelje ponekad obraduje pokojom fotografijom na kojoj se vidi da uživa u životu. 

 

Inače, Mihaeli je  iskustvo iz showa 'Gospodin Savršeni'  ostalo joj je u lijepom sjećanju i Miji ne zamjera što nije izabrao nju za svoju partnericu. Ljudi je prepoznaju zbog showa i kaže kako najčešće komentiraju da je vedrija uživo.

Nakon što je završio show Mihaela je priznala kako je napravila jednu promjenu na sebi. Otkrila je kako je povećala usne hijaluronom ali priznala je da ima i dečka. Krajem prošle godine priznala je da joj se na ljubavnom planu osmjehnula sreća i kako je jako sretna te nije željela otkrivati detalje svoje veze. U međuvremenu situacija na ljubavnom planu se promijenila i Mihaela je opet solo.

- Nisam otkrivala detalje jer je veza bila još uvijek svježa. Naknadno smo shvatili da su nam prioriteti ipak drugačiji i da nismo kompatibilni pa smo vezu ubrzo i okončali - rekla je za RTL.

VIDEO Marko Grubnić otputovao u šoping privatnim zrakoplovom

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije