Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prekrasno izgleda!

Mama Mate Rimca objavila fotografiju s vjenčanja i svi komentiraju kako genijalno izgleda

Foto: Josip Regović/Pixsell
1/9
04.08.2021.
u 13:21

Nekoliko fotografija s vjenčanja podijelila je i Matina mama Zdenka koja nije skrivala ponos i veselje zbog velikog životnog koraka svog sina

Nakon crkvenog vjenčanja Mate Rimca i Katarine Lovrić u Livnu još se danima pričalo o fešti koju su mladenci pripremili za svoje goste, a mnogi su se divili i Katarininoj vjenčanici modnog brenda Viktor&Rolf koja je stajala oko 60 tisuća kuna. Pažnju je tih dana u Livnu privlačila i Rimčeva žuta Nevera u kojoj su mladenci nakon obreda u crkvi stigli do mjesta u kojem su priredili slavlje za svoje uzvanike.

Nekoliko fotografija s vjenčanja podijelila je i Matina mama Zdenka koja nije skrivala ponos i veselje zbog velikog životnog koraka svog sina, a njezini prijatelji na Facebooku komentirali su kako mladoliko i lijepo izgleda u haljini Vesne Spose koju je odabrala za sinovo vjenčanje.

"Uvijek pristojna i decentna. A pored navedenog i jako, jako zgodna. E to su ti naši prilučki geni…"; "Svaka čast rodice. Budi i ostani takva kakva jesi."; "Wow ženo, ovo je vrh! Prekrasno! Mrak!" pisali su u komentarima.

Na svadbi u Livnu, po želji mladenke Katarine, tema je bila – priroda, a uzvanike su, isto po želji mladenke, zabavljali Momčilo Bajagić Bajaga i Zabranjeno pušenje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vesna Sposa (@vesnasposa)

 

Prije crkvenog vjenčanja Mate i Katarina vjenčali su se u Splitu u villi Dalmacija, gdje su imali feštu za mali krug od 30 bliskih prijatelja i obitelji i tada su se manje držali tradicije, dok je u Livnu Katarina ispoštovala neke običaje poput bacanja jabuke preko krova obiteljske kuće svog supruga.

 

Ključne riječi

Komentara 39

Avatar acivij
acivij
13:45 04.08.2021.

Hoće li se za tjedan dva, pojaviti i baka s razrezom na haljini?

MA
Majkomoja
15:03 04.08.2021.

O Ne sad i mama

SV
sveznam1
14:52 04.08.2021.

gde je postenjacina cale od ovog lazova?Radi aute a ne zna sta je izmjenicna struja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije