Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA TikToku

Sonja Kovač pokazala kako bi izgleda s filerima i botoksom: 'Recite mi da nije tako!'

Foto: Instagram screenshot
1/17
02.12.2021.
u 13:45

"Ti si prirodno predivna!" napisala joj je pratiteljica te dodala da ona na njezinu mjestu ne bi ništa dirala

Influencerica Sonja Kovač (37) na svojem TikTok profilu podijelila je videozapis u kojem je pokazala što misli kako bi izgleda s filerima i botoksom. „Recite mi da nije tako!? Morat ću nekad krenuti s tim“, napisala je u opisu, a zatim postavila još jedno pitanje: „Što kažu oni koji su radili nešto?“ 

U komentarima su joj pratitelji poručili da neće izgledati tako. „Ti si prirodno predivna!“ napisala joj je pratiteljica te dodala da ona na njezinu mjestu ne bi ništa dirala. 

@sonja.kovac

Recite mi da nije tako!? Morat cu nekad krenuti s tim!😩💉 ##comedy ##humor ##37club ##botox ##fillers ##balkantiktok ##tiktokhrvatska ##balkan ##fileri ##xyzcb

♬ original sound - Leah Beth

Inače, Sonja je jedna od popularnijih domaćih TikTokerica, a na ovoj društvenoj mreži prati je više od 190.000 osoba te ima gotovo tri milijuna lajkova. 

Podsjetimo da je Sonja prije nekoliko dana objavila fotografije iz romantične jesenske šetnje s dečkom, profesionalnim pokerašem Goranom Mandićem, a društvo im je pravio i njezin pas. Par je uživao u sunčanom jesenskom danu, a uskladili su se i u odjevnim kombinacijama. I Sonja i Goran nosili su smeđe trenirke i crni prsluk. Sonja je ovu kombinaciju pokazala i na TikToku te u opisu napisala da nema kraja Goranovu oduševljenju. U videu se vidi da je Mandić bezvoljan te da ga je influencerica morala nagovarati na oblačenje usklađene kombinacije. 

VIDEO Gledatelji napali Maju Šuput zbog haljine: 'Ovo je van svake pameti! Pa ovu emisiju gledaju i djeca. Dno dna!

Ključne riječi

Komentara 1

BO
bolnaistina
14:15 02.12.2021.

Ista si ko doli.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije