Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odmaraju se

Snježana Mehun pokazala luksuznu vilu na Maldivima: Franz je zaključio da jacuzzi imamo i u Zagrebu

Foto: instagram
1/10
17.02.2021.
u 21:30

Ovaj put je pokazala dio luksuzne vile u kojoj se odmara, ali i šaljivu fotku zaručnika koji ju ne ispušta iz vida.

Snježana Mehun, modna dizajnerica i poduzetnica nedavno se zaručila na Maldivima, te još uvijek tamo uživa sa svojim zaručnikom, Franzom Schillingerom.

Snježana već neko vrijeme objavljje fotke s odmora, te je tamo često u badiću, a mnogi komentiraju kako odlično izgleda. Ovaj put je pokazala dio luksuzne vile u kojoj se odmara, ali i šaljivu fotku zaručnika koji ju ne ispušta iz vida. 

- Je li vam ipak bolja ova kada u sredini vile? Ne, nisam sama na fotografiji, pogledajte dobro drugu fotografiju. On je tu stalno. Franz je zaključio da to imamo u Zagrebu iako su mi se svi čudili na čelu s arhitektom što stavljam jacuzzi nasred kuće? - stoji uz dizjaneričinu seriju fotografija na kojima pokazuje kadu u sredini vile. 

 

Prošle nam je godine otkrila kako je došlo do sudbonosnog poznanstva. – Upoznali smo se preko zajedničkog poslovnog partnera. Iako svi samci traže partnere po barovima i klubovima, na kraju je mala vjerojatnost da na takvom mjestu upoznate kvalitetnu osobu – prisjetila se Mehun koja smatra da se kroz posao može bolje upoznati osobu i razviti dobar odnos.

– Kasnije mi je priznao da je odmah razvio strategiju kako da me” upeca” – iskrena je bila dizajnerica i pomalo iznenađena. – Uopće nisam to tako doživjela. Prva reakcija je bila tipično muška – oduševljenje, komplimentiranje, ali onda je jednostavno stao s time i ponašao se čak sedam mjeseci skroz poslovno. Bili smo poslovni partneri i prijatelji sedam mjeseci prije nego što smo započeli vezu, bio je posve drugačiji – rekla nam je Snježana i dodaje da su njezini prijatelji za njega od početka govorili da je pravi gospodin – dodaje čašu, izmiče stolac… Pripisali su to sredini iz koje on dolazi, a ona smatra da je stvar u nečem drugom. – Realno, to radi i moj sin i stvar je odgoja – objasnila je tada, a dodaje i kako se njezin sin Dino odlično slaže s Franzom.

– Od početka me podržavao u svemu što radim, isticao i bio ponosan pred svima, svojim poslovnim partnerima, obitelji, objavljivao na svojim društvenim mrežama moje slike potpuno nesebično i ponosno. To me oduševilo. Nije imao potrebu natjecati se sa mnom ni minorizirati me kao osobu koja radi i stvara, a s time sam se, nažalost, sretala u životu, kao i mnoge druge žene – rekla nam je Mehun.

Ključne riječi

Komentara 13

Avatar KAPELSKI
KAPELSKI
21:57 17.02.2021.

uopće ne kužim zakaj se ova trapađoza svalći. Izgleda kak ti bože mi oprosti.

BR
bradpitt
21:56 17.02.2021.

e moj franz da njezina zna pricat svasta bi ti cul kakvih gostiju je unutra bilo

ČS
Čuvaj se senjske ruke
22:09 17.02.2021.

Modna dizajnerica? Pogleč je!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije