Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
O razvodu

Snježana Mehun: Mihaelu sam prepustila kafić, pomagat ću mu koliko mogu

snježana mehun galeković
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
19.02.2014.
u 14:20

Snježana Mehun dala je intervju za Exkluziv Tabloid, a u njemu je komentirala svoj nedavni razvod od Mihaela Galekovića...

Snježana Mehun dala je intervju za Exkluziv Tabloid, a u njemu je komentirala svoj nedavni razvod od Mihaela Galekovića. – Prekid je, naravno, uvijek bolan, uvijek je teško, ali nije najgore zlo koje se čovjeku može dogoditi – rekla je poduzetnica. Nadodala je kako se sad već osjeća puno bolje nego prije, kad je prekid bio svjež.

– Pikanterija oko prekida nema. Naš odnos je od strastvenih ljubavnika prerastao u prijateljski – objasnila je Mehun. Dodala je da Mihaelu ništa ne zamjera te mu je čak prepustila i Posh. – On se više posvetio poslu u kafiću, pa je bilo logično da nastavi raditi dalje. Naravno da ću mu pomagati koliko mogu. Nije mi žao ni jedne minute i o Mihaelu mogu reći sve najbolje – rekla je Snježana.

>>Razvodi se Snježana Mehun: Dogodi se i najboljima

Komentara 17

LE
LeonardS
14:27 19.02.2014.

Bravo curo i tebi su stariji pomagali pa je pošteno da mu pomogneš

MA
matador007
16:56 19.02.2014.

Glup i gluplja!

TB
Toni broo
15:59 19.02.2014.

Baš je zrela ova Mehuka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije