Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
komentari pljušte

Smjelo izdanje TV voditeljice! Vremensku prognozu zasjenila dekolteom i minicom: 'Prava je bomba'

Foto: Screenshot/Novo jutro
1/3
29.08.2021.
u 20:00

Na društvenim mrežama odmah se povela rasprava oko njezina izgleda, a sudeći prema komentarima Milica je gledatelje prikovala za male ekrane.

Minute posvećene vremenskoj prognozi i dalje su najgledanije minute na svim televizijama. I dok su na domaćim TV programima voditeljice prognoze obučene vrlo pristojno poštujući kodeks televizije na kojoj rade, u susjedstvu, čini se, vrijede sasvim druga pravila kada je u pitanju odijevanje voditeljica.

Foto: Screenshot/Novo jutro
Naime, gledatelje "Novog jutra" na srpskoj televiziji Pink ovaj je vikend razbudila voditeljica vremenske prognoze. Atraktivna Milica pred kamerama se pojavila u visokim štiklama, uskoj minici i bijeloj košulji s naglašenim dekolteom. 

Na društvenim mrežama odmah se povela rasprava oko njezina izgleda, a sudeći prema komentarima Milica je gledatelje prikovala za male ekrane. "Koliko je lijepa ", "Voditeljica vremenske prognoze je prava bomba", "Pokazala i dekolte i noge u minici", bili su samo neki od komentara koji su uslijedili nakon vremenske prognoze u jutarnjem programu. 

Foto: Screenshot/Novo jutro

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku sa Zdenkom Kovačiček 

 

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar Tata1208
Tata1208
20:58 29.08.2021.

Kak se revno prati sve od omiljenih rođaka, ja mislim i da se i u toalet nosi tablet, da slučajno ne promakne koja "vest". A o suprugama se, naravno, pobrine poštar, jer drugovi imaju puuuuno važniji posao. Pa mora se zaraditi plaća u omraženim kunama, kaj ne?

IP
info_punkt
21:37 29.08.2021.

žena s dekolteom? ma dajte...

FR
francekmali
21:48 29.08.2021.

Ma strašno,odmah je zabundati ko u Afganistanu da joj se vide samo oči i to dopola ,!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije