Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pozirala u bikiniju

Mladu pjevačicu publika pamti po nastupu u showu "Supertalent", a ona je izrasla u pravu ljepoticu

Foto: Facebook
1/6
29.08.2021.
u 10:00

Mladu splitsku pjevačicu Antoniju Doru Pleško (22), publika je prvi puta upoznala 2009.godine u showu Nove TV "Supertalent" kada joj je bilo samo 10 godina. Antonia je tada stigla do samog finala, a dobila je i ulogu u holivudskoj seriji.

Mladu splitsku pjevačicu Antoniju Doru Pleško (22), publika je prvi puta upoznala 2009.godine u showu Nove TV "Supertalent" kada joj je bilo samo 10 godina. Antonia je tada stigla do samog finala, a dobila je i ulogu u holivudskoj seriji. 

Nekoliko godine kasnije, 2017. ponovno se pojavila u showu "Supertalent", a od tada je nastupala na domaćim festivalima te je izbacila nekoliko pjesama i spotova, a danas osim pjevanjem pažnju privlači i svojim izgledom.

Na Instagramu Antoniju prati preko 17 tisuća ljudi, a sada ih je počastila fotografijom na kojoj je pozirala u dvobojnom bikiniju.

-Sreću pronalazim tamo gdje sjaji sunce- napisala je uz fotografiju, a uz bikini kombinaciju je upotpunila slamnatim šeširom i sunčanim naočalama.

"Zgodna", "Predivna ljepotica", "Predivna si", samo su neki od komentara pratitelja. 

VIDEO>>Dino Jelusić: Većina me pamti kao "onog malog koji je gledao Sanji Doležal u dekolte" 


    
Ključne riječi

Komentara 2

CO
Cochise
22:49 29.08.2021.

Ne pamtim je ni po nastupu u showu "Supertalent", a i kao pjavačica mi je prvi glas.

AD
Adriano_
18:57 29.08.2021.

U Splitu je poznata po tome što je bila predvodnica bullyinga ,a novinarima lagala da je ona bila žrtva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije