Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nestala u NY

Slučaj koji je šokirao mnoge: Nestalu manekenku pronašli dezorijentiranu u Brazilu

Instagram
09.10.2020.
u 18:23

Nitko nije znao ništa o njoj dok nije prije par dana, 6. listopada, pronađena kako dezorijentirana luta ulicama Rio de Janeira.

Manekenka Eloisa Pinto Fontes ima samo 26 godina, a njezin slučaj sada je šokirao mnoge. Krasila je naslovnice magazina Elle i Grazia Glamour te bila zaštitno lice kampanje Dolce & Gabbane, no onda je prošle godine u New Yorku jednostavno nestala.

Nitko nije znao ništa o njoj dok nije prije par dana, 6. listopada, pronađena kako dezorijentirana luta ulicama Rio de Janeira, piše Daily Mail. 

Kako pišu lokalni mediji, bila je potpuno dezorijentirana, a policija ju je našla nakon dojave da po faveli danima hoda nepoznata žena. Kad su pogledali u ruksak koji je imala uz sebe, pronašli su dokumente i ugovore sa stranim modnim agencijama i preporuke internacionalnih fotografa. Manekenka je trenutno u bolnici. 

Posljednji put je viđena lani u New Yorku, gradu u kojem je živjela i radila. No, zanimljivo je da joj to nije prvi nestanak. Prošle godine nitko pet dana nije znao gdje je, no pronađena je tridesetak kilometara od Manhattana. 

Fontes je od 2014. do 2016. bila udana za 38-godišnjeg rusko-rumunjskog manekena Andrea Birleanua, koji se proslavio u jednom TV showu, no došao je na loš glas zbog nasilnog ponašanja. Par ima sedmogodišnju kćer, nad kojom skrbništvo ima Birleanu.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
20:07 09.10.2020.

Da se ovdje na Balkanu udala kao Severina ili Nikolina, pronašli bi je u Čačku, Svrljigu, ili Svilajncu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije