Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SEVERININ SUPRUG

Igor Kojić uživa na Kosovu, pokazao s kim je u društvu

Igor Kojić
Foto: Instagram
1/4
09.10.2020.
u 14:57

- Polje kao ni jedno, nad njim nebo, pod njim nebo i na njemu moj drug, napisao je Kojić

Igor Kojić otišao je na Kosovo, odakle posljednjih dana na Instagramu objavljuje fotografije i Storyje. Severinin suprug s prijateljem Stefanom Nedeljkovićem posjetio je poznati manastir Gračanicu, a pokraj selfieja citirao je pjesmu "Kosovo polje".

- Polje kao ni jedno, nad njim nebo, pod njim nebo i na njemu moj drug, napisao je Kojić

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Podsjetimo, posljednjih mjeseci sve više se priča kako u braku između Severine i Igora više ne cvjetaju ruže.

Već neko vrijeme se nagađa kako Severina više nije u tako dobrim odnosima s obitelji Kojić, a prema pisanju nekoliko medija u Srbiji navodno se Severina posvađala sa svekrom i svekrvom dok je bila u karanteni u njihovom domu u Beogradu. Navodno je do svađe došlo nakon što je pjevačica sugerirala da malo preurede kuću. U travnju se Severina vratila u Zagreb, ali njezin suprug Igor ostao je u Beogradu i od tada nisu zajedno viđeni u javnosti, a šuška se da su i pred razvodom.

Igor Kojić
1/7

Severinin svekar Dragan Kojić Keba prije nekoliko dana je proslavio i rođendan, a pjevačica mu ga nije čestitala na društvenim mrežama, kao što je to radila prijašnjih godina. 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Cornelius
Cornelius
18:49 09.10.2020.

Bil je i Štef Horvat na Kosovu, al nije zemljak nikome u ovom trofaznom portalu, pa ... Ma glavno je da HRVATE redovito izvještavate o svim zapadnim turčinima ovog svijeta. Naravno, za plaću u HRVATSKIM kunama, kaj ne?

BA
baranja2
16:58 09.10.2020.

Koji je vama k...c sta pisete o ovim sranjima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije