Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
farmer iz 'ljubavi na selu'

Sjećate se Nevena Landeka? Dobio je nadimak 'gepek majstor', pa otkrio zovu li ga ljudi još uvijek tako

Foto: RTL, Facebook
1/11
11.06.2023.
u 15:35

Neven Landek je sada otkrio gdje je i kako je danas. Naime, kazao je da se danas bavi građevinom i poljoprivredom te uživa s kćeri Mijom i partnericom Katarinom.

Neven Landek bio je jedan od farmera u 13. sezoni RTL-ovog showa 'Ljubav je na selu', a svojim je izjavama i postupcima zabavljao mnogobrojne gledatelje. Za njegovo srce u emisiji borile su se Marijana Vukelić, Samanta Knežević i Vjerana Čučić, a iako je na romantično putovanje otputovao sa Samantom njihova ljubavna priča nakon završetka snimanja nije potrajala. 

Nedugo nakon završetka snimanja Neven je započeo vezu sa svojom partnericom Katarinom, a dobili su i kćer kojoj su nadjenuli ime Mia. Katarina i Neven upoznali su se u vlaku, a dugo su bili samo prijatelji. Gledatelji su je zamijetili u jednoj od epizoda kada je Nevenu pomagala urediti kuću za dolazak kandidatkinja ne sluteći tada još da će u njegovu kuću umjesto njih useliti ona. 

Neven je sada otkrio gdje je i kako je danas. Naime, kazao je da se danas bavi građevinom i poljoprivredom te uživa s kćeri i partnericom.

- Sretan sam – kazao je za RTL.hr te dodao da su svi dobro te da uživaju i ništa im ne nedostaje. Katarina ima i djecu iz prijašnjeg braka, a Neven kaže da i s njima ima super odnos.

VEZANI ČLANCI:

- Imamo lijepu komunikaciju i mislim da svi zajedno odlično funkcioniramo – rekao je te dodao da svi zajedno žive. Otkrio je i čuje li se s nekim iz showa.

- I dalje se čujem s Majom Lenom Švaljug, koja je ujedno i krsna kuma kćeri Miji, a tu i tamo se čujem i sa Zoranom – objasnio je.

Iz showa se svi još uvijek sjećaju njegove anegdote s uhođenjem tadašnje djevojke koju je 'na djelu' ulovio tako da se legao u gepek zbog čega je i dobio nadimak 'gepek majstor'.  Neven je otkrio i sjeća li se i danas neko tog nadimka.

- Nakon završetka showa, svaka druga osoba me zvala tako ili bi mi dobacivali:"Bunkeraš". Sada, kako je prošlo vrijeme, više me nitko ne zove tako – kazao je, a budućim kandidatima savjetovao je da se prijave jer nemaju što izgubiti.

- Mislim da svatko zaslužuje sreću i ljubav i da postoji nada za svakoga – istaknuo je Landek.

VIDEO Urban je grlio obožavatelje, a onda je netko u publici na kratko ostao bez mobitela

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije