Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERA ZA 5

Sjećate se nje? Triput je neuspješno tražila ljubav u 'Ljubav je na selu', a sad je ponovno gledamo na TV-u

Irena Lalin
Foto: RTL
1/7
20.02.2024.
u 19:49

Irena je bila u tri sezone 'Ljubav je na selu', a u 15. sezoni došla je na imanje od Zvonka Šantalaba. Farmer ju je prvu poslao kući, a odlučio je da kod njega ostaju Brankica i Smilja.

Irena Lalin kuhat će trećeg dana ovotjedne 'Večere za 5' u kojoj sudjeluju kandidati iz Zadra i okolice. Po zanimanju je fitofarmaceutska tehničarka koja obožava kuhanje. Želi pokazati u showu dalmatinske specijalitete, a usto vrijeme provodi u masliniku, sunča se na plaži te uživa i opušta se uz more. Gledatelji će je prepoznati iz showa 'Ljubav je na selu', gdje je tražila ljubav. 

Inače, Irena je bila u tri sezone 'Ljubav je na selu', a u 15. sezoni došla je na imanje od Zvonka Šantalaba. Farmer ju je prvu poslao kući, a odlučio je da kod njega ostaju Brankica i Smilja. 

"Nije me iznenadilo što me Zvonko prvu izbacio. Dok smo snimali, koketirao je i s jednom i drugom. Ja sam došla čisto da se provedem i odmorim od svega. S Brankicom sam ostala jako dobra, kao i s Jasnom koja je otišla kod Milka u Šibenik. Smilja kao Smilja je proračunata osoba koja je uvijek držala distancu. Brankica joj je bila konkurencija. Ona je bila u vezi mene dosta hladna, dok je oko Brankice uvijek nešto izvodila", ispričala je tada Irena.  

VEZANI ČLANCI: 

Komentirala je da očito Zvonko nije bio pravi muškarac za nju jer bi inače odmah razvili odnos. Otkrila je da su mnogi jako pozitivno reagirali na njezino sudjelovanje u 'Ljubav je na selu'.

"Plaćaju mi pića, obožavatelji mi šalju poruke i nemam nikakvih negativnih komentara", rekla je Irena. 

Biograđanka je prije 'Ljubavi na selu' devet godina bila u braku te ima dva sina, isto kao i njezin farmer Zvonko, koji ima sina i kćer. 

- Ja sam bila naivna i slijepa od ljubavi - kazala je Biograđanka koja je u brak ušla nakon samo 15 dana veze sa svojom netom napunjenom 21 godinom, a danas na taj dan gleda kao najveću pogrešku u životu.

Kada se drugi put prijavila u show 2018. godine, otkrila je da će se nastaviti prijavljivati sve dok ne pronađe svog 'alfa mužjaka'. 

Irena sebe opisuje kao iskrena, komunikativna i izravna osobu kojoj je mana joj je što ponekad previše vjeruje ljudima. Svo svoje slobodno vrijeme provodi na plaži,  s prijateljima i brinući se o svom masliniku. 

VIDEO: Aleksandra Prijović zapjevala i hrvatski hit "Tek je 12 sati" grupe ET na zadnjem koncertu u Osijeku

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije