Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
omiljena pjevačica

Maja Šuput pokazala nevjerojatnu figuru, a preslatki džemper koji su svi primijetili platila je 40 eura

Foto: Instagram
1/23
19.02.2024.
u 13:12

Naime, Maja je na sebi imala kratku suknju i čizme do bedra, no osim njene savršene figure, pratiteljima je u oko upala i preslatka vesta koju je odjenula. Riječ je o vesti brenda Mango koja se tamo može nabaviti za 40 eura.

Pjevačica Maja Šuput na društvenoj mreži Instagram objavila je fotku iz Pule gdje je koristila svoj slobodan dan, a mnogima je za oko zapelo ono što je odjenula. Naime, Maja je na sebi imala kratku suknju i čizme do bedra, no osim njene savršene figure, pratiteljima je u oko upala i preslatka vesta koju je odjenula. Riječ je o vesti brenda Mango koja se tamo može nabaviti za 40 eura. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

 

Maja se za Valentinovo pohvalila darom koji je dobila od supruga Nenada Tatarinova i time otkrila što joj je darovao za Dan zaljubljenih.

"Nadam se da je s ovim mega buketom krenuo doma", napisala je Maja u opisu fotografije koja je prikupila više od dvadeset tisuća oznaka „sviđa mi se“. Poslije je otkrila kako je s buketom ipak stigao kući.
"Da, da, buket je stigao", pohvalila se plavuša pokraj fotografije i na kraju dodala puno crvenih emotikona srca. 

GALERIJA Pogledajte kako se Severina mijenjala kroz godine

1/72

Poduzetnik je pozirao s buketom u njihovu obiteljskom domu, točnije u dnevnom boravku, a dalo se primijetiti kako se Nenad sredio. Odjenuo je bijelu košulju francuske modne kuće Louis Vuitton, a cijena joj iznosi 600 eura. Zanimljivo jest da je istu košulju nedavno nosio i glumac Tom Holland za naslovnicu modnog časopisa Vogue. 

VEZANI ČLANCI: 

Za svoje plave traperice odabrao je smeđi remen marke Loewe, a čija cijena iznosi 395 eura. Osim markirane košulje i remena, mnogi su zamijetili i Nenadov skupocjeni sat koji je iskombinirao uz svoju odjevnu kombinaciju. Naravnu, tu je i ostali nakit, a vidi se kako je veliki obožavatelj i prestižnog brenda Van Cleef & Arpels koji je prepoznatljiv po motivu djeteline s četiri lista.
Cijena ovakve narukvice najmanje je četiri tisuće eura, a može doseći i pozamašnih 15 tisuća eura, ovisno o kakvom zlatu je riječ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

 

Nenad također ima i ogrlicu. Ovaj brend posebno vole žene, a poznato je da ga nose i muškarci. 
Podsjetimo, prošle godine Nenad je Maji za Valentinovo poklonio 3500 ruža. „O. K. Woooow. Nagrada za najboljeg muža ide na našu adresu. Sretno Valentinovo svima“, poručila je Maja tada uz svoje atraktivne fotografije na Instagramu.

VIDEO Đokovićeva majka promijenila je vjeru: Roditelji me nisu učili da vjerujem u Boga

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije